– Як позбавитись від алкоголізму саме у Вас?

– Лікуватись бажано не до «кінця днів». Повне позбавлення проводиться лише за 1 сеанс. Це займає від 70 до 90 хвилин. Спочатку — безкоштовна консультація. Вона можлива навіть разом з родичами. А далі — один на один.

– Що значить «повне» позбавлення? Невже воно буває «не повне»?

– Саме так. Метод кодування — духовна зневіра, стиснута пружина та тимчасова ремісія. Повне звільнення — «Свобода без коду!». Це перемога там, де не допомогло так зване кодування або хімічне медикаментозне втручання.

– В чому заключається Ваш метод? 

– Це особиста комплексна методика, яку я вдосконалюю 30 років!

При дотриманні тверезості бажання випивати зникає раз — і назавжди! Необхідно побачити конкретну людину. Я використовую власні тестування, трави, очищення та відновлення. Головне — піднятися на новий рівень. Індивідуальний підхід узгоджується з побажанням самого пацієнта. Ми на одній хвилі.


– А якщо хтось бажає «кодуватись» на 1, на 3 чи на 5 років?

– Будь ласка, це ваше законне право. Але, на відміну від кодування, я ніколи не дам установку, що через 1 рік, через 3 роки або через 5 років людина знову повинна залежати від мене до кінця днів. Це фундамент нового життя.

– Чому — не кодування?

– І як лікар, і як християнин я ніколи не рекомендую кодуватись віруючим, особливо хрещеним людям. Це моя принципова і навіть публічна позиція протягом 30-річної лікарської практики.

Навіть залежність від казино закодована на три шістки. Це сума усіх цифр підступної рулетки. Залежність від алкоголю і куріння також має три стадії. Залежного треба не кодувати, а розкодувати від залежності. Ви мене чуєте?

– У Вас багато учнів?

– Мене цікавить не кількість, а якість. Вірний послідовник Валентин Молчанов — талановитий психоаналітик, який переміг наркоманію. Він надихає інших на повне звільнення від білої смерті, пияцтва, куріння, ожиріння! Це єдина команда переможців.

– Як Вам вдається працювати одночасно за різними адресами?  

– Це вже оголошення іншої людини. Але у нас однакове прі­звище. Відоме та успішне лікарсь­ке ім’я — ре­кламний бренд! Отже, один з моїх рідних учнів не витримав випробування «славою» і об’явив себе «автором» методик. Майстер піартехнологій навіть перекрив мій сайт в інтернеті. І мої ордени молодий чоловік також приписав собі. Колись він «лікував» ожиріння за моєю спиною. Я його врятував, взяв під опіку, вивів в люди і отримав подяку… Але як не заблукати людям, які їдуть здалеку саме до мене?

– В Україні лише один-єдиний Центр «Свобода без коду». 

– Вінницький Доктор Овсянюк має лише одне добре ім’я — Олександр Григорович Овсянюк.

Назва сайту «ovsanuk.com» також не повинна мати жодної зайвої літери.

Я лікар з реальним дипломом, методом, визнаним ім’ям. Лікую гарантовано в рамках Закону!

Визнаний професіонал не користується замовними коментарями вдячних пацієнтів. Мої нагороди також реальні. Серед них – Орден Св. Архістратига Михаїла, Орден Св. Цілителя Пантелеймона і Орден Христа Спасителя. Усе інше — без коментарів. Нехай щастить усім. Але ми за прозорість, порядок і порядність. Істина робить нас вільними.

Наша адреса завжди залишається незмінною:

Вінниця. Всеукраїнський Центр «Свобода без коду!», Пирогова 107-А.

Вас приймає особисто  Доктор Олександр Овсянюк. (Їхати до Зодчих, 22).

Хто записаний наперед – приймається в першу чергу!

+38 (098) 281 58 23;
+38 (073) 281 58 23;
+38 (050) 281 58 23.

Ліц. МОЗУ АГ № 570531 від 30.03.2011