І раптом зловісна промова: України як держави немає. І українців як нації… І маніакальна мрія диктатора — воз’єднати всі республіки в новітню Імперію Зла, тюрму народів і т.п.

Треба було ще діяти, коли прозвучала його промова на Мюнхенській конференції «Распад СРСР — крупнейшая геополитическая ошибка века»…

Не зрозуміли? Зрозуміли тепер, коли він її «виправляє», як уявляє!

Переписана історія у хворій голові. Втрата реальності… Але в руках кнопка і головнокомандування найбільшою в світі армією.

Рабська покора найближчих генералів. Спопеляючий погляд безумця…

І єдині меседжі шокованого світу! А рускій медведь ще і скажений!


Дочекались! Було все — стурбованість і велика стурбованість… А сказ не лі­кується! Він лише поглиблюється... І скажена собака не заспокоїться, доки не вкусить… А скаженим в очі не заглядають, і при особистих зустрічах вони кусають! Це треба затямити!

Зараз згадується останнє послання отруєного плуто­нієвим чаєм у Лондоні Олександра Литвиненка. Він був російським ефесбешником. Але не захотів підривати разом з будинками росіян-«соотечественніков». Тому емігрував. Вже у Великобританії  написав книгу «ФСБ сры­вает Россию». Щоб привести до влади ось цього…

– Світ ще здригнеться від дій цього чудовиська.., – попередив він.

Не почули… Тепер біля прірви зникнення цивілізації.

Чому ніхто не констатує, що це фашизм? Де Гаага?

Жоден новоявлений Гітлер не може без свого Геббельса. Подивіться в очі цих скабеєвих, соловйовиих, кисельових. Це очі вбивць. І те, що вони закликають зачистити Україну, ввести війська, танки, знищити патріотів, загнати за любов до України в табори — це теж фашизм!

І це вже не журналістика. Це пропаганда фашизму. Тому ми закликаємо Спілку журналістів України вийти на всі міжнародні організації і порушити питання явного проповідуваня геноциду українського народу, закликів до війни, захвату територій суверенної держави.

Вони мають потрапити під санкції міжнародного права, на них мають бути заведені за це справи. А не роз’їжджати по Європах, відпочивати на найдорожчих курортах світу. Мати там вілли. Навчати там дітей.

Все — межа перейдеyа. Вимагаємо дії законів. І не лише відповідальності за фашизм. Про колаборантів. Негайно. Нас підриватимуть не лише на фронті.

Найбільше — зсередини. Агентурна сітка — мінімум 16000 ворогів – вже діє. Це класика всіх роз­відслужб.

Об’єднуймось в ім’я України. Готуємось дати відсіч.  Народ, який вибирає свободу — завжди перемагає. Треба лише потерпіти і подолати випробування, які випадуть нам. Прийде переможна весна. Бо в житті завжди є час іуд. Але вічність — за Божою правдою.

Ваш «33-й»