За підсумками голосування на сайті обласного відділення НОК України кращим спортсменом Вінниччини у 2021 році став ас кульової стрільби, учасник двох Олімпійських ігор Олег Царьков. Він – багаторазовий чемпіон та призер міжнародних змагань, чемпіонатів України, член національної збірної команди України з кульової стрільби, заслужений майстер спорту України.

Олег Царьков випередив майстра спорту України міжнародного класу з веслування на байдарках і каное, бронзового медаліста Кубка світу Дмитра Даниленка і майстра спорту міжнародного класу з важкої атлетики, чемпіонку та рекордсменку України бронзову призерку чемпіонату світу серед юніорок Ганну Панову.
Олег Царьков, який зараз тренується у Львові, прокоментував свою чергову перемогу кореспонденту «33 каналу».
-Я не особливо слідкую за всіма своїми відзнаками, входженням до числа кращих спортсменів тощо. Не сильно звертаю увагу на це. Водночас радий тому, що мене відзначили і підтримали Інтернет-користувачі. Зараз ситуація в Україні напружена. Сподіваюся, що настане мир, і я зможу виступити цього року на планових змаганнях – чемпіонатах Європи і світу. Готуюся до них.

Фелікс ЖАНІН