Перед воротами військового госпіталю у Вінниці – черга молодих дівчат та хлопців.

– Ми розуміємо, що ще малі. І розуміємо, що ще не закінчили медичний. Та в нашу країну прийшла страшна біда – війна. І сотні поранених хлопців зараз бортами везуть у госпіталь. Тому сидіти по домівках і чекати – просто не можливо! Наші здобуті знання ми маємо застосувати тут, щоб допомогти нашим медикам. Вони ще ті вояки! Зараз боряться за кожне життя. Роблять все, що можуть. І зайві руки їм не завадять. Тому ми тут, тому ми добровільно йдемо у медичні волонтери, – ось це заявили журналістам «33-го» студенти мед.коледжів та медичного університету в черзі на волонтерську реєстрацію поблизу військового госпіталю.

– Скількох рятують зараз у шпиталі – ніхто незнає. Та борти із пораненими кожні дві години прибувають у місто. Честь і шана медикам, котрі цілодобово біля наших бійців. Лікарі, медсестри, санітари, інтерни та студенти вже вийшли на передову боротись за життя військових!
– На волонтерській варті Юлія Піскунова. Як повідомила «33-му», що зараз забезпечені речами та продуктами. Ліків також вистачає, проте, потрібно довозити ще!
– Українці, ліки для поранених передавайте через Юлію –
0 (96) 931 63 59

Марина Романова