Устами полонених рашенсолдатів вони на весь світ кажуть: “Нас обманули…” Обманули командири, офіцери, які отримали накази від генералів, а генерали від головнокомандувача.
Величезну країну, сто сорок мільйонів людей, обманув ясноликий “збирач усіх слов’янських земель. Майже, Владимир Ясно Солнишко”.

Послав молоденьких пацанів денаціоналізовувавти Україну. Це як? Щоб ми забули свою націю? Щоб плескали збірній озброєній команді захоплених імперією зла азійських, карельських, удмуртських малограмотних, наляканих, голодних пацанів на допотопних панцирниках?

Як можна змушувати націю забути, хто вона така, забути свою історію, свої звичаї, свою культуру? Невже це не геноцид. А страшна війна проти мирного населення під вивіскою миротворчої операції – це хіба не геноцид? А заборонені жорстокі боєприпаси, надпотужні ракети, вакуумні бомби по житлових кварталах наших міст – це хіба не геноцид? Це хіба не фашизм?
Він обов’язково буде, новий Нюренберг. І буде він у Харкові, який дійсно розіп’яли російські окупанти. І попри всю нашу гуманність на площі куди прилітали смертоносні ракети, біля стіни зруйнованого приміщення ОДА будуть розстріляні всі рашападонки із найближчого оточення Путлера. І військові, і цивільні. А тим, хто лише тепер почав у Росії розуміти, що їх мовою оригіналу “по-крупному наебали путинские соколы” внесемо ясність. Те, що вам зараз не вистачає грошей, лише початок. Всі ті страшні руйнації, які зараз ваша одурманена жорстокістю армія спричиняє в Україні, відновлюватимуться за ваш рахунок. І всі гроші за ваш дорогущий газ і вашу нафту йтимуть виключно на ці потреби.
Ви кричали, що вам мовою оригіналу “пох…й санкции, что у нас дох…я всего!” І липи на лапті, і махорки… От і будете “лаптем щи хлебать да махорочку покуривать”.
Чи вам зараз в голові тільки постріляти і у войнушку погратися? І дух якихось бандерівців викликати. Поки що ви викликали козацький дух ненависті до московитів. Він незламний. Тому, забирайтеся пошвидше додому, придушіть свого агресивного божевільного пуйла і хоч якось спокутуйте свої криваві гріхи перед невинно убієнними нашими дітьми, батьками, братами і сестрами.
Вашим дітям в школах вже роздали методички, як пояснити війну з нациками і бандерівцями в Україні, спаліть цю погань пропагандонівську, вбережіть хоча б ваших дітей від масового божевілля, яке пригнало сюди вас убивати своїх родичі у сусідній самодостатній, цивілізованій європейській країні. Вилазьте із середньовічної дрімучості, світ уже змінився.

Василь Пишний