Вона – екзотична модель. Живе і працює в Україні. Закликає Росіян схаменутись та усвідомити реальну ціну війни з Україною.

– Росіяни, що ще має відбутись, щоб ви очнулись від своїх ілюзій?

– Ви втрачаєте своє майбутнє і знищуєте майбутнє своїх дітей. Тіла ваших чоловіків вже валяються на нашій землі. 32 країни закрили Вам  повітряний доступ до своїх країн. Навіть Pornohab вас заблокував. А скоро ще і заблокує Google. Вам відключили SWIFT. Скільки іще треба, щоб включились Ваші мізки? – запитує темношкіра українська модель Джой Коба.  І просить окупантів одуматись!

– Все життя дівчина проживала у Вінниці. Саме тут вона стала улюбленицею мільйонів. Адже у складі української збірної отримала десятки спортивних перемог.

– Юніорські Олімпійські ігри в Пекіні, щорічні чемпіонати України з переможними місцями, перемога та рекорд змагань на Європейському юнацькому олімпійському відборі в Баку  у забігу на 200 метрів, “золото” на чемпіонаті Європи у складі української збірної в естафеті 4х400.

Українці полюбили Джойс. Її зовнішність і справді особлива. Як кажуть — екзотична. Темношкіра красуня вигравала у конкурсах краси. Та все ж для себе вирішила, що майбутнє — у світі моделінгу. І тут вона вирішила бути кращою з кращих. Тому вирішила взяти участь у всеукраїнському конкурсі краси. І тут здобула першість. Екзотична Джой – одна з найкрасивіших українок.  Весь світ вітає її із визнанням.

Ось, що вона розповіла «33-му» про свою перемогу у конкурсі «Віцеміс Краса України-2021».

– Звісно, кожна перемога потребує роботи над собою. Спортсмени – люди, які не звикли здаватись. Тому і в моделінгу, і на конкурсах краси я працюю максимально. Кожна із учасниць — варта перемоги. Та все ж я рада, що отримала такий достойний титул. Щоб підкреслити свій образ, я одягла сукню вінницької дизайнерки Олександри Хедоян. Образ справді був дуже ефектний і підкреслював мою особливість.

Марина Романова