Ми ж пам’ятаємо, як ще десять років тому один з апологетів Руського міра зневажливо казав публічно: “Ты кто, ты никто, хахол. У тебя нет газа, а у меня есть. По-этому я буду лежать на пляже, а ты будешь мне подносить трусики и холодную водичку…”

Ось для чого їм Україна. Але автор цих слів рашист Жириновський вже лежить, щоправда в могилі. Господь все бачить.

Підуть за ним й інші оскаженілі нелюди. І всій цій тупій дикій орді, котра знищує все довкола себе, теж буде піз..єц. Які б нові пропагандонівські сценарії вона не влаштовувала в тимчасово окупованих українських містах.

Світові вже смердить пещерний путлерівський режим. Там уже нема кому дивитись ці вистави з “руським воїном-визволителем”.

У світі вже всі знають що таке сьогодні рашафашисти. Це не солдати, це вбивці мирних людей і державні терористи, це кровожерлива агресивна сволота, яка харчується війною.

Після того, як наші воїни вдарили цих падонків і встелили їхніми понівеченими тілами нашу землю, уповноважена з прав людини в Росії Тетяна Москалькова зажадала від президента Міжнародного Комітету Червоного Хреста Петра Маурера, щоб він посприяв у пошуках російських військових, які потрапили в полон в Україні.

Після того, як стало відомо, що окупанти перевозять боєприпаси у своїх санітарних машинах з червоними хрестом на бортах, ця країна не має права на існування. 

Мол, переживає за забезпечення їхніх прав. Думаю, що цій продажній путлерівці спочатку треба було звернутися до українських вояків і уклінно подякувати за те, що взагалі взяли кацапських виродків у полон. Після всього, що вони зробили з нашими містами, наші прості люди їх просто би розірвали на шматки.
Але, хай живуть. Колись розкажуть своїм дітям та онукам, як захищається розлючена Україна. І спокутують гріхи свого ясноликого і задурманеного фашистського рашастану.

Здається, що нам не варто відпускати зараз цих віськовополонених. Бо вони там знову сядуть на танки і приїдуть сюди. Путлер нехай створює Путлерюгенд, щоб уже повністю бути схожим на свого ідейного наставника.
А мені дуже цікаво знати, чому ж ця омбудсменка так не піклувалася про зелені коридори для тих російськомовних українців, що гинули від ракет та бомб “визволителів” І чому ця облудосменка не цікавиться тілами загиблих агресорів. Чи, може, їхні батьки не мають права поховати їх по-людськи.

Чи кремлівська банда знову спалить їхні тіла у пересувних крематоріях, щоб потім видати за зниклих безвісти. І не заплатити родині ні одного рубля компенсації?
І ця країна хоче, щоб ми були частиною їхнього рашистського світу без честі та совісті? Світу рабів і середньовічного дикунства, світу жорстокості і тваринного страху, лицемірства і смороду від суцільної гнилі в зпдурманених мозгах?
Ідіть нах…й!

Василь Пишний