Щодня оператори спецлінії 102 фіксують втричі більше дзвінків від громадян, ніж у мирний час. За десять днів війни поліцією Вінниччини зафіксовано 22812 повідомлень, частина з них – від мешканців областей, які опинились під обстрілами та бомбардуваннями, і зв’язок з їх поліцію – втрачений.

В умовах воєнного стану можливі збої в роботі спецлінії «102» та її перенавантаження.

Аби прийняти усі повідомлення від громадян та відреагувати на них, поліцейські створили альтернативні канали для звернень громадян у застосунку Телеграм та Фейсбук, а також додаткові телефонні лінії.

Найбільша кількість звернень, що надійшли до поліції від людей – це повідомлення про підозрілих осіб, предмети, мітки, маячки – все, що стосується питань безпеки людей. Також оператори надають консультативну інформацію біженцям щодо місць їх поселення та харчування.

На усі виклики диспетчера скеровують поліцейські екіпажі для надання необхідної допомоги, затримання підозрілих та небезпечних осіб.

Ситуація в області контрольована. Поліцейські Вінниччини продовжують виконувати свої обов’язки в посиленому режимі заради спокою та безпеки місцевих жителів.

Нагадуємо, тепер за допомогою до вінницьких поліцейських можна звернутися ще й за номерами (067)7185496, (0432) 59-40-22, 102