Окупаційні війська продовжують бомбити та розстрілювати ракетами мирних жителів України

Страшенний нічний обстріл Миколаєва став ще одним неприхованим злочином проти людства, здійсненим в ході російського військового вторгнення на територию суверенної України. Підступно вночі ворог наніс жорстокий уудар по мирних жителях із систем залпового вогню “Смерч”.
Військові спеціалісти зазначають, що в історії сучасних воєн таких нещадних руйнувань, які спричиняє російська окупаційна армія в Україні, ще не було. Ось таку “руську весну” і такі страхіття несуть нам “воїни-визволителі”.

Найстрашніше, що на південному напрямку проти нас воюють і ті віськові ЗСУ, які перейшли на бік армії РФ, після окупації Криму.
Хіба може нормальна людина за вісім років озвіріти так, щоб прийти вбивати своїх братів та сестер і їхніх малолітніх дітей? Виявляється – може.Таке правило вовчої зграї.
Останнім часом в коментарях до наших публікацій почастішали злобні випади у бік українців. Якісь боти, чи недорозвинені орки просто плюються злобою і тішаться з того, що розбомбили Харків, десятки інших українських міст, аеропорти, мости, дороги…

Господи, направ мізки цим людям. Чому ви радуєтесь? Що прекрасне сучасне європейське місто, куди бєлгородці та воронежці приздили на екскурсію, тепер буде, як Чорнобиль. Чи тому, що тільки- но відремонтовані прекрасні європейські дороги в Україні знову стануть звичним для вас кацапським бездорожьем з дураками на тєлєгах?
Чи, може, тішитесь з того, що тепер лише з Кишинева можна буде кудись полетіти літаком? Це, якщо орда до нього не дотягнеться, чого вже просять московські попи, які благословляють російське військо на криваву братовбивчу руйнівну війну.
Орки, ось так і живете: ” До основанья, а затем…” А що затем? Знову прозябати в розрусі, злиднях, тупості, в стійлі чи на колінах. Невже таке може когось радувати?

Сергій Бородюк

Наслідки нічого обстрілу міста Малин Житомирської області. Фото місцевих жителів
Сьогодні вночі в селі В’язівка ​​Житомирської області російськими військовими було знищено церкву (Покровську) Різдва Пресвятої Богородиці, збудовану у 1862 році. – Фото від місцевих