Розвертайте танки і пи…дуйте на Кремль, ваша проблема там. А таракан від страху сам здохне
Ви вже побачили, куди і для чого прислав вас сюди ваш Путлер. Ви тепер розумієте, що фантазії вашого божевільного царя стануть братською могилою для всієї вашої країни. Бо ви тепер не миротворці – визволителі, ви тепер фашисти, які, взагалі, ні за що вбивають мирних людей, маленьких дітей і знищують цілі міста.
Послухайте, що каже увесь світ. На українській території немає ні бандерівців, ні людожерів, ні якихось інших жахів із хворобливих снів ху..ла. Ми мирна країна, яка хоче відчепитися від жорстокого російського світу позавчорашніх уявлень про права людини. Завдяки вам тепер у новітній історії людства з»явиться новий офіційний науковий термін «Рашизм». Він у сотні разів жахливіший за фашизм.
Просто Путлеру вашому не подобається, що уже є новий порядок у світі, що ми незалежна країна, що ми – українці, горді та вільні люди, які захищають своїх дітей. А ви просто стоїте і дивитесь, коли ваших нещадно забивають кийками путлерівські пси омоновці чи беркутня. Лише за те, що вони сучасніші і все розуміють на відміну від товстозадих путінських бабушок, у яких вже почався старечий маразм. І вони з маузера розстрілюють айпад. Господа, офицеры, а якщо Путлеру завтра присниться ще якийсь “кошмар на вулиці В’язова?” Або йому не сподобаються французи, чи поляки, чи словаки? Полетите бомбити Париж, Братиславу? А, може, знову розстріляєте танками Прагу і Будапешт?
Ви, разом з вашим одержимим царем, кидаєте вашу країну у прірву прокльонів та розрухи. Бо зараз ви нищите і намагаєтесь поставити на коліна таких самих, як і ви православних людей. Але, на яку повагу ви розраховуєте? Отямтесь. Вам хіба мало ваших 12000 тут покладених чиїхось дітей? Це ж сини ваших родичів, друзів. Навіть тварини поводять себе гуманніше. Вам мало залишених тут мільярдів доларів, які відірвали від ваших батьків-пенсіонерів?
Світ уже стомився від ваших безкінечних безкарних злочинів, тому він з Україною. І вже, нарешті, приходить час розплати. Ви будете розраховуватись за геноцид проти українського народу своїми життями та життями ваших задурманених родичів і діточок, яких обрікаєте на злидні та статус міжнародного ізгоя. Адже Росія і російське сьогодні найтоксичніше в світі. Вам уже подають руки. А вашими дітям доведеться відбудовувати знищені вами українські міста, бо ху..ло завтра застрелиться. А до того йде.
Там, серед вас ще є офіцери з мозгами і хоча б краплиною честі? Є люди, які вірять в Бога, а не в товстих попів-феесбешників? Тільки один у вас є шанс. Кайтеся, розвертайте ваші танки у зворотньому напрямку. Ідіть на Кремль. І так, як Чаушеску, розстріляйте вашого скаженого зомбі Путлера біля мавзолея ще одного вашого улюбленого маразматика, який колись уже відкинув рашастан на ціле століття від світової цивілізації.
Розвертайтесь, ми вам допоможемо. Включайте мозги. Без новітніх технологій ваша застаріла ядерна зброя скоро сама почне вибухати на вашій території. Рятуйте свою честь і свою країну. І себе від міжнародного трибуналу за ваші звірства у всіх військових конфліктах, які схиблений і одержимий середньовічними імперськими амбіціями цар розв’язав у всьому світі.

Анатолій Петраченко