Схоже, на наше запитання: “За що нас убивають і знищують Україну?”, відповів директор ЦРУ Уільям Бернс.

Він повідомив, що “Путін не має стійкої мети в розпочатій війні проти України…”

І що ж, в сучасному високотехногенному світі таке можливе?

Від старечого маразму якоїсь однієї можливо навіть божевільної людини інших вісім мільярдів повинні гинути і боятися?

Від настрою якогось азійського “недоцаря” з імперськими замашками повинен потерпати увесь цивілізований світ?

Від державного дикунства у зазомбованій країні мають вмирати тисячі людей?

І, виходить, що очевидно без стійкої мети одна країна може знищувати іншу незалежну мирну країну з населенням 40 мільйонів.

І, ніби, це нормально, що без стійкої мети можна якомусь агресивному типові позбавляти життя тисяч ні в чому невинних мирних українців, знищувати їхні домівки, лікарні, пологові будинки, школи, дитячі садочки, абсолютно все, що будували кілька поколінь трудолюбивих європейців?

До речі, в ООН також заявили, що щодних претензій у світового співтовариства до України немає. Бо тут не розроблялася біологічна зброя, як заявляє Росія.

Крім того, міжнародні спеціалісти підтверджують, що ніякої зброї масового знищення в Україні немає: ні хімічної, ні ядерної.

Що тут – законно обрана влада, абсолютно природня політика на зближення зі свою цивілізаційною європейсько спільнотою, яка вже перейшла в зовсім іншу високотехнологічну фазу розвитку.

Без допотопних міфів про якихось віртуальних ворогів-бандерівців, надуманих приводів для окупації чужих територій і з правовим унеможливленням узурпації влади божевільними диктаторами, здатними знищити іншу країну “без стійкої мети”.

Тепер залишилось почути відповідь на ще одне надзвичайно болюче питання для українців. І що ж тепер, коли зірвані всі маски, коли таємне стало явним навіть для дітей? Абсолютно безпричинно, заради хвороблих, манікальних, нав”язливих ідей одна жорстока, агресивна, кровожерлива людина знищує цілий християнський народ в цетрі Європи лише за те, що він хоче жити в своїй вільній країні?

Скажіть, його можна зупинити усім цивілізованим світом?

На це якось можуть вплинути міжнародні миротворчі організації, яким інші 8 мільярдів людей доручили забезпечувати мир та безпеку?

Хіба не зрозуміло, що поки міжнародний суд ООН в Гаазі прийме якесь рішення, загинуть десятки тисяч українців, а наша країна може стати суцільною руїною….

На фото лише одна деятитисячна доля наслідків обстрілів фашистською Росією українських мирних міст. З гуманних мотивів ми не публікумо фото тисяч загибли цивільних громадян в тому числі і дітей.

Виходить, що правий був колись Василь Симоненко про мовчазну Європу?

Але ми вистоїмо, назло всім, бо ми УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД.

Між іншим, всі знають, що через викиди парникових газів наша планета і так на межі екологічної катастрофи.

Чому ж екоактивісти, які зараз формують громадську думку в Європі, мочки дивляться кожен день на тисячі пожарищ над Україною?

Може, вони вам пахнуть?

Анатолій Петраченко