Шньоц Ху..ло вже опустився нижче плінтуса у своїй “ослободітєльной спецоперації”. Як і очікувалось, він, нарешті офіційно дозволив соїй голодній орді грабувати мирне населення, магазини, склади, погреби, будинки. Із застосуванням насилля.

Бо добровільно віддати ворогу своє мозолями нажите майно ніхто із українців не погодиться.

Тепер рівень насилля над мирним населенням збільшиться в десятки разів. Окупант починає відкрито мародерствувати, гвалтувати, віджимати.

Тепер російський фашизм довнюється небаченою українцями дикістю зазомбованої азійської орди.
Бо інакше вмотивовано втримати тут своїх голодних оскаженілих орків “слабокомандующій” вже не може.

Але тепер, злодійкувата расейська армія, яка ще недополучила пи..ди від наших армійців, дополучить її від кожного до сьогодні нейтрального українського дядька та його тітки.
Мало того, що вся оця кацапейська пи…добртатія зруйнувала наше мирне існування, насрала нам в душу, повийобув…лось своїми допотопними пукалками і розорила наші міста, тепер вона ще хоче жерти і пити за наш рахунок. Смоли гарячої!!!

Тепер уже кожен український двір стане для окупанта місцем бойових дій. Бо у кожному дворі є вила – зенітка, якими трудяща людина зустрічає ледачу рашистську бидлоту.

Ви казали, що українські партизани – “ето какоє-то нєдоразумєніє”. Готуйтесь.

Вас баби подушать, як нікчемний непотріб. Краще тікайте в свій процветающій руський мір, який уже сто разів зробив вас співучасниками кривавих злочинів проти людства. Там переходьте на самообеспечениє, самодуманиє та самоопрєдєленіє. Чи зостатись тут в спаленому танку з довічним клемом падонка, чи негайно перестріляти свої міжнародних злочинців-командиріві принести свободу від схибленого на війні садиста Хуйла своїм задурманеним кацапам.

Він же просто кинув вас, десятки тисяч пацанів, як гарматне м’ясо. А тепер цинічно спалює трупи ваших сослуживців в пересувних краматоріях, чи потайки прикидає землею в якихось траншеях.

Тепер він ще обрікає вас на голодну смерть, бо жоден мирний трудяга – українець не зрадіє, коли ви прийдете його грабувати.

Ви ж, певно, розумієте, чому вас первели на самообєспєчєніє… Бо ваша раша вже сушить сухарі і на вас не вистачає, ні грошей, ні продовольства.

От вам і спецоперація по освобождению русскоговорящих з-під іга нациков та бандерлогов, які приснилися в заіржвілих мозгах відсталого від цивілізованого світу реального Хуйла. Беріть зброю, російські солдати, сідайте на свої зелені кацапомобілі і пизд…йте додому. Розберіться спочатку з вашими омонами та пропагандонами і купкою маразматиків, які перетворили Росію на дику тьмутаракань.

Анатолій Головко