Вчора у багатьох містах США, Європи пройшли демонстрації на підтримку України в її справедливій визвольній війні з-під гніту фашистської Росії.

Демонстранти вимагали посилити допомогу мирній європейській українській державі. А, головне, – закрити небо для окупаційних російських військових літаків та ракет.

Масові антивоєнні демонстрації пройшли, зокрема, в багатьох італійських містах: Флоренції, Турині, Мілані; у Франції, Боснії та Герцоговині, Грузії, Туреччині, Нідерландах, Індонезії та багатьох інших країнах.

Все частіше громадяни на антивоєнних акціях вимагають від лідерів США , ЄС та НАТО перестати публічно плакатись, що Путін не демонструє бажання припиняти бойові дії.

Цивілізоване людство наполягає не обмежуватись санкційними напівмірами, не демонструвати слабкість перед рашистським гопником Путлером, а зібратись і дати йому по зубах.

Свого часу світ об’єднався, щоб знищити Гітлера, Тепер треба зупинити нового монстра, який знехтував міжнародним правом і щогодинно вчиняє тисячі злочинів проти людяності.

Тимофій Ткач