Провідні незалежні світові ЗМІ повідомляють про стурбованість впливових лідерів країн західної демократії стосовно маніакального бажання президента фашистської Росії стерти з лиця землі непокірну України і фізично знищити український народ.

Зокрема таку стурбовансть висловило керівництво ООН.
А заступник держсекретаря США Шерман дослівно сказала так: “…Поки створюється стійке враження, що Владімір Путін має намір знищити Україну”.

У зв’язку з цим пані Шерман зазначила, що санкційний тиск, який чиниться зараз на РФ, починає мати певний ефект.
Але США мають ще більше допомагати українцям всіма можливими способами.

І цим змусити окупанта до реальних серйозних переговорів та покласти край війні.

Насамперед домогтися припинення вогню, отримати гуманітарні коридори. І остаточно покласти край цьому вторгненню.

Дуже хочеться сподіватися, що позицію США розділяють і в НАТО, від якого увесь цивілізований світ вимагає закрити небо над Україною.

Ще у 2008 році покійний президент Польщі Качинський попереджував Європу про те, що Росія не зупиниться в своїх імперських амбіціях лише на Чечні та Грузії.

Відчувши слабину в позиції Заходу, наступним агресивним кроком буде Україна та Молдова.

А потім фашистський кремлівський режим піде далі на країни ЄС та НАТО. І він був правий.

Як відомо, президент Качиньський, разом зі 150-ми вищими керівниками Речі Посполитої, загигув при нез’ясованих обставинах в авіакатастрофі над територією Росії.
Ще тоді в світі говорили, що польський літак з делегацією вищого польського керівництва, які планували вшанувати пам’ять польських офіцерів, розстріляних під Катинню, навмисно збила терористична Росія.

Тепер, коли страшенні злочини фашистських терористичних військ РФ в Україні, побачив увесь світ, сумніву у навмисному знищенні ними непідкотрольного польського президента, вже не має.

Рано чи пізно все таємне стає явним.
І увесь світ згодом дізнається, чому чиновники НАТО досі ще вагаються закривати небо над Україно.

Адже бомбардуванням Яворівського центру з міжнародної безпеки державні терористи РФ вже очевидно посилають сигнал натівцям, що російські ракети завтра завтра прилетять до них.

Світова преса відреагувала на авіаудар на кордоні України поблизу Польщі. Наслідки російської бомбардування: 35 людей загинули, 134 отримали поранення.

Якщо до цього часу Україна свідомо несла важку ношу буфера між цивілізованим світом і потужною державою-терористом, котра нарешті у всій повноті показала свою фашистську суть, то зараз це вимагає від нас просто нелюдських зусиль.

Всі ці 30 років, шановна Європо, ти спокійно спала в теплі, сито годувалася, комфортно відпочивала і, навіть не згадувала покійного президента Качиньського.

І браталася та любилася з фпшистською кремлівською клікою.

Якщо з Саратова за лічені хвилини може прилетіти три сотні бойових російських ракет і точно влучити в ціль за 30 кілометрів від кордону країни НАТО, можете лише уявити собі куди вони летітимуть від окупованого Яворова.

А потім, як і передбачав Качиньський, “терпілою” стане Польща, бо всі продовжуватимуть боятися червоної путлерівської кнопки і третьої світової війни, яка й так уже розпочалась з подачі великих геополітичниї гравців на нашій території і забирає тисячі життів мирних українців та щодня відбирає у нас шанси на цивілізоване існування в майбутньому.

Маніакальне бажання збожеволілого від своїх болячок фюрера треба негайно зупинити. Всіма можливими засобами.

І першим має стати пертворення Москви на сьогоднішню Волноваху, Маріуполь та Харків.

Лише так гопники-терористи зрозуміють, що вони зарвалися, і що від них вже смердить всьому світу.

Ми знаємо, що збройного арсеналу у НАТО достатньо, щоб впоратись за день.

Віталій Петровський