Він бачив віщий сон про смерть Путіна,  передбачив долю  України та запевнив, що скоро закінчиться війна.  Про все це він розповів у ексклюзивному інтерю для “33-го каналу”.

Мольфару 90 років. Проживає у Івано-Франківській області. За часи свого життя він вилікував сотні людей стародавніми молитвами. За його пророчествами знімають сюжети для фільмів.  Зараз він вперше ділиться новим віщим сном та подальшими передбаченнями.

Коли закінчиться війна?

–  Це питання зараз хвилює весь світ. Мільйони людей хочуть дізнатись та намагаються прорахувати. Мені ж наснився сон. Що війна закінчиться, коли путін загине. Його смерть буде трагічна. Це не вбивство.. Щось інше. Можливо божевілля.. Проте до цього він доведе себе сам.  президента російської імеперії я називаю “карлик однобічний”. Бо коли він йде, то днією рукою не хитає, а лице з одного боку не ворушиться взагалі.  На мою думку, це і приведе його до смерті. Він  вже хворий.

Разом зі всіма мольфарами Західної України ми обговорювали питання війни. І у нас всіх сходяться думки.  Повномасштабне вторгнення закінчиться в березні, або ж на початку квітня. . Та потім ще будуть диверсії хворих москалів, яких засадили в Україну з метою знищення. Буде повна очистка країни від цих ідіотів.  Згадайте слова Зої Космодемянської.  Вона ж казал “що закінчиться війна, коли настане весна”.. І ці слова в моїй голові постійно.

Після віщого сну про смерть путіна, я читав молитви до Бога та карпатських духів. Вони підтвердили, що московський “путлер” загине трагічно. Потім за молитвою я виливав віск , на ньому карликові стояв хрест. Великий.  Йому предстоїть передчасна трагічна смерть.

Українці заживуть краще після війни?

–  Будуть давати велике добро із Заходу. Українці згуртувались і тепер будуть дуже цінувати свою незалежність. Ми ніколи не будемо братніми народами з Росією. Навпаки, українців поважатиме весь світ, а їх -чекає призріння.  Країну будуть відбудовувати дуже важко та довго.  Лише через 4-5 років Україна по-новому стане могутньою.   Після війни буде дуже важкий період. Розруха та бідність кругом. Але все відбудується ! Через 4 роки ми будемо однією із кращих країн Європи.

Кажуть, що Путін має багато шаманів, які його охороняють. Це правда?

– Так, правда. Згадайте долю Гітлера.  Його теж привели до влади шамани. Найпотужніші пророки вивели його до перемоги. Але душа згнила та  ідейність нашого народу перемогла ту нечисть. Тепер це чекає і путлера. Його душі вже не існує, прощення не буде. Захистити не зможе ніхто, бо він вже в руках диявола.  Це найгірше… За всі свої володіння він душу дияволу віддав.

Крим, Донбас, Луганськ повернуться на Україну?

– Так, з часом це знову буде Україна.  Імперія росії розвалиться після смерті фашиста…  Ворог ослабне. Першими японці заберуть свої землі, потім якути та чеченці. І лише потім Україна.  Зараз всім людям я раджу читати молитву псалом 50, псалом 100. Це сильні слова. Вони допомагають боротись за істину. Та підтримують єдність нашого народу.  Відсилають янголів захисників не передову лінію фронту.

Спілкувалась Марина Романова