Для компанії ТАС Агро завжди найважливішим була і залишається турбота про людей та їх благополуччя. У військовий час багато підприємств переорієнтовуються на потреби армії та захисту Батьківщини, кожен допомагає по мірі сил, не виключенням є і агрохолдинг ТАС Агро.

Минулого тижня, керівництвом Західного кластеру компанії, яке розташоване у Вінницькій області, було прийняте рішення про забезпечення пайовиків молочною продукцією із власних ферм у селі Михайлівка Вінницького району, та в селі Нова Гребля Калинівського району.

У зв’язку з тим, що до регіону майже не постачається молочна продукція, яка є невід`ємною складовою збалансованого харчування, особливо для дітей та людей похилого віку. Впродовж декількох днів працівники ТАС Агро Захід здійснили поставки молока у селах Михайлівка, Гуменне, Великі Крушлинці, Олександрівка, Козинці, Нова Гребля та Дружне. Видача молока відбувалась організовано та спокійно, для людей похилого віку продукцію доставляли до будинків.

«У селі Олександрівка проживають переважно люди похилого віку, та з початку війни багато мешканців інших міст переїхали у наше село. Зі збільшенням населення зріс і попит на продовольчі товари, який не  в змозі самостійно задовільнити магазин, який у нас один. Уся наша громада щиро дякує компанії ТАС Агро Захід, за допомогу нашим мешканцям. Саме у такий час ми бачимо справжніх друзів та партнерів громади с. Олександрівка, якою завжди була та залишається компанія ТАС Агро» – розповів староста села Микола Штурма.

«Ніколи не думала, що виникне ситуація коли буду думати чим нагодувати дітей. За довгий період благополуччя звикли, що все можна купити у магазині. Але війна внесла свої корективи. Та завдяки компанії ТАС Агро Захід, найближчим часом діточки зможуть поласувати молоком і сиром. Ми, жителі села Козинці, дуже дякуємо компанії ТАС Агро за підтримку і допомогу у такий важкий час» – повідомила місцева жителька Людмила Бондаренко.

«ТАС Агро Захід завжди нам допомагає, і цього разу компанія не залишилась осторонь наших потреб. Сьогодні ми отримали хороше молоко, з якого приготуємо сир для вареників і пиріжків для наших захисників, щоб вони мали силу боронити нашу землю» – розповіла жителька села Козинці Катерина Мельникова.

Загалом протягом 10 днів було видано 6 тонн молока для більш як 300 пайовиків компанії, в середньому по 15 літрів для кожного. Окрім видачі пайовикам, 1 тонну молока підприємство передало на потреби військовим у смт Вороновиця. Також компанія співпрацює із місцевими органами влади та територіальною обороною.