В агонії Росія підписує собі смертний вирок.

Жорстокість окупаційної армії фашистської РФ вже увійде в анали світової історії, як найлюдиноненависніша.

А науковий термін “рашизм” відтепер офіційно визнаватиметься, як характеристика нації, готової утопити все людство в крові.
Без визначеної мети, безпричинно.

Лише тому, що хоче всьому світові нав’язати свою безнадійно застарілу теорію суспільного устрою, вигадану хворобливою уявою примітивного злодія Путіна, що видає себе за Месію. Де жменька цинічних фюрерів тримає в рабстві сотні мільйонів зазомбованих рабів.

І кидає їх на смерть заради постійної ненависті та агресії до успішних країн.
До всього цивілізованого, до Свободи, Демократії, Незалежності.

І відкрито демонструє свою зверхність над іншими народами та заявляє про своє право будь-якою ціною володіти всією планетою Земля. А, можливо, і Всесвітом.

Центр Харкова після обстрілу військами оф. Фото очевидців

Заради цього Росія провокує та спонсорує всі новітні військові конфлікти, віджимає території у інших країн і ставить там свої маріонеткові терористичні режими. Які фінансує та спрямовує це на дестабілізацію ситуації в світі, змушуючи людство вкладати величезні кошти в озброєння, замість того, щоб направити їх на прогрес.

Так діє держава-терорист.

Згодом політологи, філософи та історики детальніше опишуть “рашизм” у своїх наукових працях.

На жаль, переважно, висновки вони робитимуть на страхітливих фактах вторгнення фашистської армії Росії на територію незалежної мирної держави Україна.

А це вже сотні томів доказів звірства та злочинів проти людяності і тисячні томи зі списками безневинно убієних цивільних жителів українських міст та сіл.
Знищених забороненою женевською конвенцією зброєю, за те, що фюрери за поребриком бояться аби раби не дізналися, що життя може бути інакшим.

Що поряд, у сусідів, вже ковтнули свободи і піднялися з колін, та перейшли на новий рівень стосунків держави та народу.

Тому науковцям доведеться зробити поправку стосовно безпричинності російської агресії проти України.

Причина є і вона глибинна: успішна українська держава – це смерть ручного управління рашистським кремліським режимом ста тридцяти мільйонною ордою кріпаків.

Це загибель величезної антигуманної держави, яка фінансує міжнародний тероризм, постійно загрожуючи небезпекою всьому світу.

Тому Україна повинна вистояти. І в цьому її мусить підтримати увесь цивілізований світ.

Третя світова війна вже іде. Її розпочала держава-терорист рашистська Росія.

Сергій Бочук