Абсолютно недолуга вбивча новина від програми розвитку ООН звучить так.
90 відсотків українців зіштовхнуться зі злиднями та крайньою економічною вразливістю, якщо війна затягнеться довше.
Також ця війна зведе нанівець два десятиліття наших економічних досягнень.

Насторожує також і позиція міжнародного Червоного хреста, який не може, чи, певно, не хоче сприяти наданню зелених коридорів для евакуації вимучених війною вразливих мирних жителів із зони бойових дій.

Перед цим вже поширювалась інформація у світових ЗМІ, що Путін особисто розпорядився не відкривати ці зелені коридори, обрікаючи на смерть невинних цивільних українських людей, які не приймають “Руцькій мір”

То що, пане президенте, ООН вже відкрито нам натякає на капітуляцію, а Червоний хрест обслуговує фашистський режим кремля?

Вибачте, але нахрена тоді нам ця організація роз”єднуюча нації, яка крім артистичного показного співчуття, більше нічим не може зарадити страшному горю українського народу?

Яка за час свого існування жодними рядком не реформувала свої установчі документи після подібної російської окупації цілої низки мирних країн?

І продовжує в Україні далі глумитися з міжнародного миру та безпеки? І нахрена, взагалі, ці бюрократичні організації з красивими назвами, які взагалі ніяк не впливають на військові злочини і не зупиняють злочинців?

Цікаво чому жоден чиновник ООН не розповідає українському народові, який зараз бореться за свою незалежність і безпеку в Європі, що, найменше, вже 300 мільярдів російських доларів заарештованих на зовнішніх рахунках російських банків, підуть на відбудову української економіки.

Чому ООН не повідомляє, що слідом за ЄС виключе фашистську Росію зі свого радбезу, а її міжнародний суд в Гаазі арештує всі рахунки російських постачальників вуглеводнів і направить ці гроші на відбудову зруйнованих нічим не виправданою війною, українських міст та сіл?

Якось узгоджується вся ця історія з новим українським законом про колаборацію та захист наших інтересів?

Якщо десь трохи грубовато і по-простому, то вибачайте.

Дядько Іван з Вінниці