Я і моя родина, дітки 5-8 років відчули хвилю, силу вибуху і бачили його смертоносне сяйво. Досі у вухах свист від тих ракет…. Це було так зловіще – повний, наче кривавий місяць над вежею і ці вибухи…

Ми біля тієї вежі десятки років гуляли в Лісопарку. Але сьогодні я не про те, а про відео яке було поширено ще вночі в Путлерстані. Там якесь дрантя знімало зверху місто до вибуху і сам вибух!!! І одразу воно було переслане в пропагандосЗМІ

Звітувало напевно за наводку?

Я бачила вочевидь всі пошкодження. Не можу розголошувати, але там дійсно працював корегувальник.

Ви чули озвучену суму – 5 млрд. На 5-ту колону зрадників і ДРГ витратило ФСБ в Україні.

Це два вагони доларів!

Навіть якщо половину розікрали! Навіть! Але ж половина була завезена і передана валізами НАШИМ гнидам! І вони їх брали і готувались вже 2 роки до того, що бачимо ви.

14000-16000 агентів має заслати ворог перед війною в тил. Це класика. І вони є! Є ще тут. А як свідчить ця особлива своїм цинізмом війна, була створена ціла армія диверсантів в тилу.

Якщо вони не мали заходити сюди першою хвилею, але захоплювати владу, то це могло і до 10000 доходити.

До речі, по аеропорту нашому також працював корегувальник. Його вже затримали.

Останні дані спецслужб за день бачили? Ліквідовано за день 60 дрг.

Тому огляніться навколо ще раз.

І не пропускайте нікого, хто потрапить в поле зору і підозр.

Ми добре всі знаємо тих «шатунів», від тих що в рясах, до депутатських значків, тіпа журналістів, тіпа актівістів і просто сочувствующіх! А під покровом ночі ще скільки щурів вилазить.

Все! Закон про колаборацію вступив в дію! Воюйте в тилу з всяким дрантям. Допомагаймо правоохоронцям своїми пильними очима.

Бо або ми їх, або вони нас,

Тетяна Редько