Виявляється його війна проти України – за майбутнє Росії.

Рашистський фюрер із дуже серйозним виразом обличчя заявив на увесь світ тезу, яка увійде у новітні медичні довідники, як беззаперечний доказ психічного діагнозу (дистанційний розлад ідентичності).

А по-простому – роздвоєння особистості:

“Боротьба, яку ми ведемо проти (України авт.) – це боротьба за наш суверенітет, за майбутнє нашої країни та наших дітей. Ми боротимемось за право бути і залишатись Росією”.

А на початку військового вторгнення на територію мирної незалежної країни це була “лише невелика спецоперація з метою денаціоналізувати українців”, бо вони поскидали пам’ятники Леніну.

Ніби, російські вчені довели, що ці пам’ятники виробляють кисень і протистоять глобальному потеплінню.

Очевидно, через те, що боротьба з українцями за право бути і залишатися Росією, показала, що “надуті щоки” Путлера і його войовничий піар рашистської міцці – це лише мильна бульбашка, він раптово змінив особистість.

Тепер уже агресивна держава-терорист за версією Путіна перетворюється на міжнародну ЖЕРТВУ, нещасну сирітку, яку ніби Україна вирішила завоювати.

Поки що бомблять Київ, а не Москву.

І, ніби, це українське неіснуюче військо вбиває в Росії тисячі безневинних жінок, дітей, літніх людей.

Ніби це Україна перейшла величезним військом 24 лютого кордони РФ і почала там жорстоко знищувати військову техніку, мирну інфраструктуру, бомбити міста та села, скидати смертоносні бомби на житлові будинки, школи, театри, лікарні, пологові будинки.

Ніби це Україна винна в тому, що Росія переповнена націонал-зрадниками, які, за словами психічно хворого воєнного злочинця Путіна, орієнтуються на західний спосіб життя.

Руський мір захищається на території України

Ніби це Україна винна, що дрімуча рабська відстала від прогресу раша вже не симпатична власним громадянам, у яких ще є трохи мізків.

Очевидно тепер, загнаний в бункер диктатор, оголосить другий фронт на своїй території проти симпатиків нормального західного способу життя, бо цим вони намагаються зашкодити фашистській Росії залишатися фашистською терористичною Росією з мудаком диктатором на чолі.

Але тут же включається інша особистість рашапрезервадента: жодних питань до людей, які “просто витрачають гроші за кордоном”, у нього немає. При цьому він вчергове розкритикував західні країни, звинувативши в тому, що вони намагаються скасувати Росію.

Воістину, просто пощастило психіатрам майбутнього з таким яскраво вираженим прикладом множинної особистості на найвищому рівні. Виявляється тепер, що жорстока війна в Україні ведеться ним тому, що “рашу намагаються розчленувати та перетворити на залежну та слабку.

Ніби, не з цією метою він своїми багатокілометровими військовими колонами парадним маршем перетнув наш кордон і почав нас кошмарити.

Особливо цікава теза Путлера про західну п’яту колону, на яку наче б то ми робитимемо ставку. При роздвоєнні особистості дуже часто одна з двох, чи кількох присутніх в божевільній голові персон, забуває, що говорить інша. Воєнний злочинець Путін в цьому місці забув, що за останні вісім років саме терористична Росія витратила на 5 колону в Україні більше п’яти мільярдів доларів.

І що саме на неї він робив ставку, коли сподівався, що український народ на Донбасі, Слобожанщині, Таврії, задурманений московськими попами, зустрічатиме рашавійсько хлібом-сіллю.

Ось як великий вождь рашастану пройшовся по цих своїх націоналзрадниках. Вони, мовляв, заробляють гроші тут, у нас, а живуть там. і не географічно, а за своєю рабською свідомістю.

Ну, стосовно рабської свідомості свого народу так відверто вже можна було не казати. Але є те, що є.

І тут же знову “цар і бог” включає іншу дурку, що він не засуджує тих, у кого вілли в Маямі, чи на Французькій Рів’єрі, хто не може обійтися без фуа-гра, устриць, або так званих гендерних свобод.

“Але проблема абсолютно не в цьому, а в тому, що багато хто з таких людей за своєю суттю, ментально перебуває саме там, а не тут, не з нашим народом, не з Росією”. Чомусь забув сказати про дорогущі яхти та приватні літаки своїх гаманців-олігархів та отроків. Може згадає.

Так, проблема аж занадто серйозна, бо саме ця націоналзрадницька російська публіка – це переважно діти та внуки владної верхівки фашистської Росії та її запопадливих пропагандонів.

І, зокрема самого Путлера.

Можливо він ще не знає, що у його доньки нормальні люди із загниваючого заходу відібрали віллу на тому ж французькому Лазуровому побережжі, аби передати її для проживання українським біженцям.

І що у головного Гебельса фашистської Росії, пропагандона Соловйова аж чотири вілли в Італії.

То про яку 5 колону і про який націоналізм, взагалі, йдеться, і кого це “великий” російський нарід має виплюнути, як мушку, що випадково залетіла в рот.

Виходить, шо самі, кремлівські рашафашисти і є тими націоналпокидьками та зрадниками, з якими насправді потрібно задурманеним росіянам боротися за право залишатися Росією.

Але, якщо російський народ і на цей раз не зможе відрізнити патріотів від воєнних злочинців, котрі заради фантомних фантазій “владики” з очевидним роздвоєнням особистості, готові увесь світ утопити в крові невинних людей, то на цей раз точно вона опиниться в “жалюгідному та приниженому стані”.

Бо за злочини проти людяності потрібно буде відповідати. І на цей раз маячня Путлера, що ніби Україну треба знищити, бо вона загрожує майбутньому Росії вже не пройде в жодній міжнародній безпековій структурі і не переконає жодну цивілізовану людину.

І Україна, яка по Господній волі несе зараз свій тяжкий хрест, і втрачає своїх найкращих синів та дочок, цвіт своєї нації. Україна, для якої зараз Страстною дорогою стали вирви та шанці в родючих полях, страшні краєвиди зруйнованих палаючих міст, зачитає вирок рабській фашистькій нації, яка вже багато років несе смерть і велике горе всьому світові.

Анатолій Петраченко