17 березня в с.Степанівка у храмі Успіння Пресвятої Богородиці о 12:00, відбудеться прощання з нашим земляком Рижак Володимиром Васильовичом.

Володимир загинув справжнім героєм, який поклав своє життя за Батьківщину, родину та мир в Україні. Доля забрала його життя на Яворівському вийськовому полігоні.

Під Львовом загинув також військовослужбовець з Чернівецької громади.

-Усією Чернівецькою громадою в останню дорогу провели 32 – річного ОЛЕКСАНДРА МИКОЛАЙОВИЧА СВІНЦІЦЬКОГО. Сина, чоловіка, воїна , який загинув внаслідок ракетного обстрілу на Яворівському полігоні, – повідомили у громаді.

14 березня поліг смертю хоробрих в бою за вільну Україну житель Мончинець Сергій Іванович Сторожук. Про це повідомляє Калинівська міська рада.

-Герой народився 28 серпня 1970 року у селі Мончинцях. Працював у будівельній бригаді місцевого сільгосппідприємства, завідувачем складом, завгоспом у гімназії с.Нападівка. У перший же день війни, 24 лютого, Сергій Сторожук пішов добровольцем у військо й до останнього подиху не випустив з рук зброї, захищаючи рідну землю від російських орків. Поховають Героя 17 березня у рідному селі, — йдеться у повідомленні.

У Героя залишились старенька мати, двоє дітей від першого шлюбу, дружина та син.

Редакція висловлює щирі співчуття родинам загиблих Героїв…