Путлер відкриває другий фронт проти націоналзрадників.

Тобто, проти найближчого оточення та дітей-мажорів. Щоправда, по-справжньому під роздачу можуть попасти прості залякані кацапи, які стягнулися на маленьку нерухомість в Європі.

Написали знайомі, яких війна погнала в Болгарію: “Наших тут повно, жінки з дітьми. Ціни на все піднялися вдвічі. Люди, від страху залишитись голодними, штурмують супермаркети.

Черга в супермаркет у болгарському Бургасі

Росіяни, після заяви Путіна про розборки зі зрадниками, які заробляють гроші в Росії, а витрачають їх в Європі та США, в паніці починають продавати апартаменти в Болгарії.

Бо їх будуть перевіряти і карати за зраду національних інтересів. Бо так навіжений цар збирається цементувати своє фашистське суспільство.

Фото палацу доньки Путіна

Бо в нього ще досі літають мухи в голові, ніби він герой світу, великомученик, визволитель, і що війну в Україні він “змушений був почати за право бути і залишатись Росією”.

Очевидно, йдеться про те, що саме такою агресивною країною-терористом, яку всі “мають боятися”. Адже саме це він уже устами своїх вірнопідданих цинічних брехунів Пескова та Захарової розтрендів публічно.

А це скромний палац Аліни Кабаєвої в Швейцарії

Перше – ніякий суд ООН для Росії не указ. Тобто, вона продовжуватиме існувати поза будь-якими нормами міжнародного права.

І буде робити все, що тільки захоче. Як і до цього.

Завтра вона піде на Польщу, Хорватію, Прибалтику. А персонально з Боснією Путлер грозиться зробити те, що з Україною.

Але, пардон, чим же ясноликий лякає боснійців, коли за словами речниці МЗС Росії Захарової, жодна російська ракета і жодна бомба не впала на мирні українські міста та села.

І жодна волосина з голови мирних громадян не впала?

І “все, що показують в мережі люди, постраждалі від фашистської кацапеї, це змонтовані натівські відосики”?

Невже там, в переляканому бункерному рашастані вже конкретно забрехалися нижче плінтуса. Виходить, що так.

А тепер – просте запитання до всієї кремлівської хунти. Невже ви справді думаєте, що жорстокою війною з українським народом, спробою знищити ще одну мирну державу, вбивством десятків тисяч невинних людей та дітей, зможете завоювати собі якесь міжнародне визнання? Чи, хоча б “право залишатися бути і залишатися Росією”?

Невже ви справді сподіваєтесь, шо увесь згвалтований вами світ знову подарує вам таку привілею?

Отямтесь, ваш час вийшов. Найбільшою привілеєю для вас буде велика наглухо закрита від цивілізації металева клітка, на яку скинеться кожна країна. І будете там між собою воювати, поки остаточно не повбиваєте один одного.

Ваші щури-лизуни та гаманці вже все зрозуміли і масово розбігаються з рашатитаніка.

А попереду всіх головний путлерівець, заслужений москальський мозгой…б Соловйов, який завбачливо оформив одну зі своїх італійських вілл на маму.

Як кажуть мольфари та характерники, Росії буде клямка. І Путлер це вже усвідомив. Але в агонії вирішив вилити свою смердючу злість на Україні.

Ця агонія продовжиться недовго. В ненависті всього українського народу імперія Зла розчиниться і зникне з лиця Землі.

Сергій Бойчук