На шоу в Лужниках Путін приїхав “Нивою” з причепом і пригощав зігнаних держслужбовців кашею з польових кухонь.

Після виключення міжнародними спортивними організаціями майже всіх російських команд зі своїх списків, спортарени за поребриком стають спортивно-політичними об’єктами.

Певно, тепер на стадіонах Росії проходитимуть фашистські мітинги, головним наративом яких буде люта кацапська ненависть до всього цивілізовано світу на угоду військовому злочинцю Путіну.

Навіть, не елементарне співчуття до “братського народу України”, який кремлівський режим знищує тисячами. Навіть, не християнське усвідомлення того, що кожен день смертоносна російська зброя, заборонена женевською конвенцією, знищує цілі українські міста та села. І, навіть, без бажання вникнути – а що ж там насправді відбувається в Україні, рашазомбі кричать: “Дайош войну!” Причому, ще уточнюють, що на нацистах-хохляках не зупиняться, мол, бійтеся англосакси.

Ось це насьогодні найбільша гуманітарна катастрофа у світі. За останні двадцять років, через потурання деяких західних політиків, Росія утвердилась, як держава-терорист з фашистською ідеологією. Із зазомбованим рашистським народом, чия агресивність зараз набагато страшніша глобального потепління. Та ще й із божевільним маніяком-вбивцею, воєнним злочинцем на чолі.

Загиблих своїх воїнів у Лужниках навіть по телевізору не показали. Щоб не зіпсувати свято.

Зараз ці західноєвропейські та американські політики кажуть: “Не сподівалися, що Росія зайде так далеко”. Звісно, робили величезні гроші… А Україна, котра не лише розказувала, а на печальну своєму досвіді показувала, що росте безжалісний монстр, І слухати не хотіли. Мол, таке собі, пішак у великій геополітичній грі. Можна й розміняти? А воно, бачиш, повернулося зовсім іншим боком.

І тепер уже страшно не лише українським людям, тепер страшно уже всім. І вже ніякими грішми цей страх не вгамуєш. Світ через вторгнення Росії в Україну стоїть на порозі страшних потрясінь. Про це сьогодні в один голос заявляють всі міжнародні безпекові структури, парламенти та уряди провідних демократичних країн. Нищиться світовий правопорядок.

Польща першою прийняла закон про подвоєння свого війська. Терміново переглядають свої воєнні бюджети всі цивілізовані країни. Бо в Росії вони ж самі виплекали новітнього Герострата, який вже приготував сірники для світової пожежі. Український Армагедон – це генеральна репетиція. Ось такий головний месидж в Лужниках послав Путін своїй агресивній фашастській нації, яка вже всьому людству показала свою зверхність, нікчемність та брутальність. Яку в агресивному пориві не зупинили би навіть 14000 трупів убитих власних дітей-окупантів, викладених на газоні московського стадіону.

Поки “величний вождь” в Лужниках розповідає “величній нації” про її переваги над іншими людьми, прості кацапи вже деруться за продукти в магазинах. Господи, вразуми цю націю і розкрий їй очі, на що обрікає їх путлерівська війна в Україні!

Цікаво, що шоу-балет ясновельможного Путлера прибув у Лужники не в повному складі. Певно, не змогли всі поміститись в його “Ниву” з причепом, на яку вождь “спромігся заробити за все своє трудове життя”. Бо економив на брендовий італійський пуховик за 19000 тисяч доларів.

“Націоналпатріоти” в Росії продовжують вірити, що їхній “напівбог” Путін дійсно безсрібник. То з цього приводу провідні фінансові аналітики уточнюють. Статки російського президента можуть перевищувати 200 мільярдів доларів. Хоча він публічно більше любить знецінені рублі. Його парк ексклюзивних імпортних автівок та яхт – вражає. А загальна площа його палаців, віл, бункерів та гаражів перевищує площу всього Монако.

І заробляє він, переважно, на війні, бо вона все спише. Тому він уже не зупиниться. Йому завжди будуть потрібні нові війни. Ідеологічно його націоналпатріоти до цього вже готові і чекають наказу фюрера.

Загиблих своїх воїнів у Лужниках навіть по телевізору не показали. Щоб не зіпсувати свято.

Останнім часом в кулуарах європейських урядів говорять про те, що міжнародний терорист Бен Ладен “розбомбив” лише два будинки. І його не пощадили. Міжнародний терорист, воєнний злочинець Путін вже знищив тисячі будинків, лікарень, шкіл, театрів, підприємств, забрав життя сотень тисяч мирних людей і досі ходить живий.

Хіба це справедливо?

Сергій Бойчук