На фото: Одна з яхт Путіна, яка знаходилась в порту Гамбурга.

Через введені проти Москви санкції та різке погіршення життя росіян, які вже більшість свого вільного часу проводять в чергах за продуктами, можливий національний спротив диктаторському режиму.

Армія зазнала важких втрат, розрахована на 2-3 дня війна затягнулася майже на місяць. Солдати значною мірою деморалізовані, бо не сподівалися на такий прийом українською армією.

Інфляція та різке підвищення цін вже постукали в кожен російський гаманець.

Ось такий вигляд мають полиці магазинів в Криму

І хоча, роспропаганда продовжує гнути свою брехливу лінію, що “настрій патріотичний, і що все супер, а кремлівські піарники влаштовують масове політшоу в московських Лужниках під гаслом “Росію нє побєдить!”, по регіонах почалися панічні настрої. Адже сотні тисяч росіян вже залишились без роботи, пенсіонери обурені різким подорожчанням ліків. Зазомбоване населення уже не таке бадьоре, як до війни. Економіка розвалюється на очах.

До багатьох батьків починає доходити інформація від їхніх синів, яких погнали “на убой” в Україну. Або ж повідомлення про них у вигляді похоронки, чи звістки про зниклого безвісти, або полоненого. Відкривається правда про безумство злочинної кремлівської хунти під делікатною назвою “Спецоперація проти України”.

Росію масово покидають люди призовного віку. Тому поповнювати армію доводиться непрофесійними і , навіть, не придатними для служби громадянами. У ЛНР та ДНР, звідки вигрібають всіх чоловіків на гарматне м’ясо, вже підняли призовний вік до 65-ти років. Адже цинічному воєнному злочинцю Путіну на полі бою своїх людей не шкода. Мол, скільки поляже, стільки й поляже. Але йому вже стає страшно за втрачені капітали своїх друзів та свого найближчого оточення.

Екіпірування воїнів путінської армії, яку він вважає другою в світі

Він розуміє, що санкції на довгий час заберуть остаточно їхні величезні статки. А цього вони не хочуть. Тому в першу чергу від них може бути загроза державного перевороту. Словом, диктатор, як і його армія в Україні опинився в повній облозі.

А тут ще мажорні отроки його вірнопідданих “нацпатріотів”, які насолоджуються багатим життям на приватних віллах в Європі та США почали публічно плакатись, що їм ці санкції заважають.

Додамо, що майже всі високопоставлені російські чиновники мають дороге нерухоме та рухоме майно за кордоном.

Але дружно голосують у скорумпованій думі за “прєзрєніє всьому западному”. І за жорстке покарання простих росіян, які будуть лише говорити, що в Європі та США краще, ніж у фашистській Росії.

До речі, радник президента Росії Дмитро Пєсков, як відомо, має шестеро дітей, які на відміну від пропутінських “націоналпатріотів” люблять все західне, і, переважно там проживають. Ось як дивиться на ситуацію його донька Єлизавета:

«Совершенно несправедливо и необоснованно»: дочь Дмитрия Пескова о введённых против неё санкциях

«Мне кажется это совершенно несправедливым и необоснованным. Я была очень удивлена, потому что странно вводить санкции в отношении человека, которому 24 года и который не имеет никакого отношения к ситуации. Я расстроена, потому что я люблю путешествовать и люблю разные культуры. Я – гражданка мира, и не могу с этим ничего поделать», – заявила в интервью Business Insider Елизавета Пескова.

Кофуз виходить і навіть не локальний, а державний. На рівні прогнилого російського фашистського суспільства і його лицемірного режиму з головним лицеміром і падонком у світі “во главе”. Кремлівські папіки – “Zашибісь за рашу!” без націоналзрадників. Але, по факту, самі ж, та їхні діти і є тими самими національними зрадниками, які вже не зможуть жити в розграбованій та задурманеній Росії.

Як би товаріщ Путін цього не хотів. Отже заваруха – очевидна. Бо на кону дуже великі гроші і комфортне життя в Європі та США російських олігархів та найвищих чиновників.

ОНОВЛЕНО:

Як стало відомо нещодавно, в середовищі російської бізнесово-політичної еліти формується група впливових осіб опозиційних до президента Володимира Путіна, які задумали його вбити, повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

Якнайшвидше відсторонення Путіна від влади і відновлення економічних зв’язків із Заходом, зруйнованих через війну в Україні є метою цієї групи.

“Певна частина російської політичної еліти РФ розглядає як наступника Путіна – директора ФСБ Олександра Бортникова. Саме Бортников останнім часом потрапив у немилість з боку російського диктатора. Офіційна причина опали керівника ФСБ – фатальні прорахунки у війні проти України.

Саме Бортников та його відомство відповідали за аналіз настроїв населення України та спроможність української армії.

Відомо, що Бортников та деякі інші впливові представники російської еліти розглядають різні варіанти відсторонення Путіна від влади. Зокрема, не виключається отруєння, раптова хвороба, або інша “випадковість”.

Не виключено, що саме з цими процесами пов’язаний нещодавній “злив” розташування чеченських підрозділів на півночі Києва”.

Цей злив, вважає розвідка, може бути як для послаблення впливу Кадирова, так і спробою завчасно налагодити взаємодію з українською владою в обхід нинішнього керівництва РФ.

Сергій Бойчук