В Службі безпеки України на основі даних службових документів полонених російських загарбників склали узагальнений портрет пересічного російського загарбника.

Про це у відео розповів речник СБУ Артем Дехтяренко.

Пересічний російський загарбник здебільшого має лише шкільну освіту, ходить в одних портянках три місяці підряд, а обов’язковий елемент його «раціону харчування» – 1 літр водки.

«Це не жарт і не перебільшення. Саме такі дані містяться в службових документах полонених російських загарбників, які є в розпорядженні СБУ», – повідомляють у відомстві.

Офіцери російської армії ведуть соціально-психологічний портрет особового складу.

«Наприклад, графа «соціальне походження», в ній досі, як у часи столітньої давності вказують пункти «из рабочих», «из крестьян». Напевно в росії не знають, що на вулиці 21 століття і такі поняття дещо застарілі», – кажуть в СБУ.

В «раціоні харчування» путінських вояк, також прописані норми, де обов’язковий елемент – 1 літр горілки. Там є також медовуха і антифриз.

Щоб російські загарбники не померли від випитого антифризу, який по запаху нагадує їх улюблену водку, вони проходять спеціальний інструктаж, і розписуються, про те, що знають, антифриз – це отрута.

Серед довідкових матеріалів командирів є перелік «днів воїнської слави», серед яких: є крадені, безчесні, неіснуючі. Наприклад, серед сумнівних свят «Куликовская битва», в якій один ординський хан розгромив іншого ординського хана. «Бородинськая битва», в якій Наполеон розгромив росіян і вже за тиждень зайняв Москву. Цілком можливо, якщо росіяни пишаються своїми поразками, то поразка в Україні для них теж буде свято.

«А ми робимо усе можливе, щоб наш день перемоги над РФ настав якомога швидше!», – говорять в СБУ.

https://www.facebook.com/watch/?v=1544158699317595&extid=CL-UNK-UNK-UNK-AN_GK0T-GK1C&ref=sharing