Схоже, заражені секретним вірусом “антикацап” бойові бандерівські кажани вже долетіли до Кремля. І, навіть, до путінського бункера.

Але по дорозі вірус зазнав дуже сильної мутації. І проявляється в організмі найвищого військово-політичного оточення ботоксного вождя та мистецько-ідеологічного нацпатріотичного рашабомонду доволі дивним чином.

У частини вірнопідданих керманичів-московитів вірус дав про себе знати якоюсь особливою формою курячої сліпоти. На цей штам попали, зокрема, міністр закордонних справ РФ Лавров, путінський прес-секретар Песков, група пропагандонів “Соловйов” і К та ще ціла команда офіційних осіб.

Симптоми хворобливого стану проявляються різким падінням зору і тимчасовою навіженістю. Наприклад, спікер Пукера на 25-й день війни абсолютно свідомо розповідає в ефірі телеканалу CNN: “Російські військові не наносять ударів по цивільних цілях, метою спецоперації не є окупація України”. І, так, між іншим знову лякає світ ядерною війною.

Що з цього приводу кажуть українські медики? Це лікується. Щоправда, курс лікування буде проводитись в розбомблених лікарнях Маріуполя, Чернігова, Сум та Волновахи. А фізіотерапія проходитиме у харківському метро протягом півроку, з ночівлею і в супроводі сирен.

А для Лаврова, у якого крім курячої сліпоти проявилася ще й навіженість пропонується річний стаціонар у Маріупольському пологовому будинку із щоденним закапуванням очей кров’ю убитих українських дітей, змішаною зі сльозами матерів.
А по вихідних рекомендовано відвідувати Маріупольський драмтеатр, на який спеціально для нього злітатимуться голограмні відосики убитих мирних жителів зі всієї України і шматків понівечених тіл рашистських окупантів.
До нього можуть долучитися депутати думи, генерали та адмірали. Їх також цим можна підлікувати. Причому, лікарі гарантують лише незначне прозріння і частковий прихід до тями.

Двоє загиблих дітей – у Рубіжному російський снаряд потрапив у багатоповерхівку, – голова Луганської ОВ Сергій Гайдай.
Снаряд розірвався на п’ятому поверсі. Рятувальники виявили трьох загиблих, двоє – діти.

А у відомих російських митців проявився штам “оголтєлого монархізму”. Це надзвичайно складна і ще належно не вивчена форма придурковатості. Проявляється поривами безпричинного гніву, агресивним розмахуванням кацапським триколором і несподіваними вигуками: “За царя – батюшку! І Не посрамім отечество!”. І більш м’якішим: “Чего изволите, барин?”

Лікується переважно гуманітарним способом. Називається “тур по мєстам боєвой слави”. Міхалкови, Машкови, Певцови, Расторгуєви, Газманови і вся пропагандовіська шлої…ень кремля лікуватимуться щоденними поїздками на тентованих камазах розстріляними українськими містами і селами.

Машков порівняв Україну з фашистською Німеччиною

В тур входить обов’язкове відвідування кожного найменшого розстріляного і розграбованого села з обов’язковою екскурсією на місцеве кладовище.

В Ірпіні та Чернігові додаткова екскурсія до могили мами з сином, похованими у дворі власного будинку і до братських могил, куди клали убитих російськими фашистами православних українців, загорнутими в целофан. Бо в містах уже фізично не вистачало домовин.

У кремлі він каже: “Чего изволите, барин?

Таке лікування від “антикацапу” радять також для священиків московського патріархату. При цьому, спеціально лжепастирю Кирилу рекомендують ще накладати гі..на на рило. Освіжає пам’ять, покращує зір і навертає на людяність.

Уже відомо, що донкадирова і його банду лікуватимуть аплікаціями зі свинячої шкіри і прогулянками в сорочках для божевільних вулицями Бучі, Гостомеля та Ірпіня. На розсуд місцевих жителів.

А от сам “затєйнік” від бандерівського кажана заразився “синдромом Дракули”. З російського телебачення можна дізнатися, що це унікальний випадок у світі медицини. Практично, повторення геніального випадку. описаному в “Собачому серці” Булгаковим. Але цей феномен набагато небезпечніший для людства.
Плюс до цього синдрому ще домішалося повне роздвоєння особистості і неприродня агресивність, спровокована страшними головними болями. Кажуть, що саме тому його почали ховати в бункері.

І цього вилікуємо, – сказали українські військові медики. Однак, терапія буде особлива. У москві на червоній від крові убитих українців площі депутати думи збудують величезний меморіальний комплекс. В пам’ять геройських українських воїнів, захисників своєї Батьківщини. В пам’ять про безневинно убієних діточок і їхніх батьків, бабусь та дідусів і величезного горя, яке зазнав вільний український народ від путлеріської війни. Жорстокої і божевільної, як і сам бункерний збоченець.

Цей меморіал буде з найдорожчого карарського мармуру, уральського малахіту і буде оздоблений якутськими діамантами. І кожен день цей символ нелюдських страждань доглядатиме до скону дідусь у смугасті зеківській робі. І через кожну годину ставатиме на коліна та кричатиме на всю площу: “Я – військовий злочинець, я убивця і кат. Господи, покарай мене!”

За уточненою рецептурою ботоксний “павєлітель міра” харчуватиметься так, як доведені ним до відчаю жителі Маріуполя. І спатиме одну годину на добу в мавзолейській труні, звідки нарешті заберуть труп ще одного ката українського народу. Народу, який за 350 років уже стільки натерпівся від страшного руського міра, що тепер ніякий страх, ніяка війна, ніяка сила не зупинить його лють.

ОНОВЛЕНО

“Було ухвалено рішення провести спеціальну військову операцію, щоб знищити всю Росію на наших кордонах” – Прес-секретар Президента РФ Дмитро Пєсков на CNN

Пізніше він виправився, сказавши, що хочуть знищити всю анти-Росію.

Анатолій Петраченко