Вся московитська націоналпатріотична верхівка не готова, бо їй не вистачає місця в ядерних бункерах за Уралом

Гопницька риторика хамовитих рашистських чиновників на кшталт: “Можем повторіть, Можем применіть…” уже просто не сприймається світом, який теж, по великому рахунку, може повторити.

Але поки що дає фашистській росії шанс на порятунок своєї країни. Бо, навіть в самій раші вже починають розуміти, що безумна ідея путлера окупувати незалежну сусідню країну, обернеться крахом самої імперії.

І залякування світу червоної кнопкою – це дуже небезпечні понти для всього світу і, в першу чергу для росії із її зазомбованим народом. Адже ядерних бункерів там на всіх не вистачить.

І ще не відомо чи спрацює застарілий, як і вся розкрадена армія, ядерний потенціал фашистів. А те, що високотехнологічні ядерні війська США та НАТО встигнуть точно в ціль завдати удар у відповідь – безсумнівно.

Тільки мантра путлера, що всі кацапи разом із ним попадуть в рай, це лише пропагандонівський трюк. Після того горя, яке раша принесла безневинним людям у всьому світі, вона разом зі своїм божевільним путіним горітиме в пеклі. У пеклі на землі.

Виглядають міжнародного трибуналу. Уже скоро.

Адже в тих бункерах за Уралом, де зараз може ховатися вище керівництво РФ разом із путіним та шойгу, місця для простих путіністів та націоналпатріотів немає. Та й сховається там путлер не надовго. Схоже, це “не дуже симпатично” для частини рашабомонду, який прекрасно жив до цієї воєної авантюри. Зокрема, і самого фюрера.

Бо терміново вустами свого речника пєскова “передав месидж”, мол, у росії немає сумнівів у тому, що всі цілі нашої спецоперації в Україні будуть виконані. За будь-якого розвитку подій причин застосовувати там ядерну зброю немає, І що ніхто не розглядає питання про застосування ядерної зброї, і навіть саму ідею про її застосування.

Але росія, може, і застосовуватиме ядерну зброю, лише якщо потрібно ліквідувати загрозу самому існуванню РФ”. А такою загрозою якраз і назвав фюрер Україну…

І тут, чисто по-кацапськи, з пропагандонівськими викрутасами. Але вже не так категорично.

Певно, не дуже комфортно сидіти в ядерних бункерах. На французькій рів”єрі пескову і фашистському рашабомонду було значно краще.

Вадим Снігур