Застереження від Матері Божої у Фатімі, португальській місцевості, прозвучало пастушкам 100 років тому
Так, саме тій, яка збирає тепер мільйони прочан і куди їздить навіть Папа Римський. Бо церква таки визнала Фатімські пророцтва. І деякі вже збулись.

Та лише одне із них виконали днями.
На Благовіщення Папа Римський провів особливу службу у Ватикані. Її підтримали усі католики та греко-католики світу, України, Вінниччини. Називалась вона «Навернення Росії до Непорочного Серця Діви Марії». Молитва відбувалась, як і просила Матір Божа, на Верветі (Світлих таїнствах).

Але по суті ця служба стосувалась України. Тобто, якщо простою мовою, то світ віруючих із його священниками провів спеціальну молитву, щоб навернути Росію, як заблудлу в гріхопадінні країну, до покаяння, усвідомлення скоєного і перемін там. І щоб таким чином повернути мир в Україну та світ.

Неймовірно, але таке пророцтво прозвучало з уст Діви Марії у тій самій Фатімі пастушкам ще 100 років тому.

А вже не просила, вимагала Діва Марія такої служби і такого навернення до Бога Росії через явлення ще з 1929 року! Але цього чомусь не ставалось.

Чи боялись Росії? Чи не хотіли дискомфорту? Чи неправильно тлумачили пророцтво?

У це важко повірити, але одна із пастушок, Лусія, що побачила Матір Божу, яка їй сказала це, передрікала і те, що станеться на це Благовіщення:
– Навернення Росії відбудеться, але вже буде пізно. Війна забере багато життів, палатимуть міста і села.

«Чи не бачиш доріг, стежок, полів, повних людей, які плачуть з голоду, не маючи що їсти?

А Святіший Отець молиться в церкві перед Непорочним Серцем Марії. І разом з ним моляться багато людей».
Тут якраз і йдеться про Папу, який нарешті посвятив Росію Непорочному Серцю Марії 25 березня.

Цю таємницю довго не розуміли навіть найвищі духовні особи.

І послання – Росію посвятити Непорочному Серцю Марії. Про величезну шкоду, якої завдасть людству Росія через відходження від віри і встановлення комуністичного режиму протягом цих 100 років.

З чого ж це Фатімське диво розпочалось?
Трьом дітям 6, 7, 10 років,
які пасли овець в місцині Фатіми, що в Португалії, Лусії, Жасінті та Франциску, явились спочатку Ангел, який попередив, що вони вибрані для важливих таїнств, а потім Діва Марія.
Вона пояснила, що являтиметься щомісяця 13-го числа деякий час і повідомлятиме важливі пророцтва, застерігатиме людей від страшних і руйнівних явищ, які стануться з людством, якщо її не послухаються і не зупинять біду.

Шоковані діти спочатку навіть батькам боялись про це сказати.

А коли сказали, люди почали вірити. Тут у визначений час вже збиралось десятки тисяч людей, щоб побачити Явлення.

Але знайшлось чимало скептиків. Дітей переслідували. Навіть хотіли вбити. Виникла ціла кампанія по їх дискредитації.

Матір Божа попередила найстаршу, Лусію, що залишає лише її. І вона, ставши монашкою, буде доносити застереження Діви Марії людству.
Інших маленьких пастушків забирає до себе в Царство Небесне. Так і сталось. Вони невдовзі померли.

Основні пророцтва, які сказала Лусія, були написані і запечатані в конверт. Відправлені Папі Римському.
І так Папи їх відкривали і вирішували – посвячувати людство чи ні.

І коли вже збулись перші пророцтва, Друга світова війна, навіть найперші духовні особи зрозуміли, що передбачення маленьких дітей справджуються. Їх канонізували.
Але ніхто не міг осягнути саме пророцтва Фатіми про Непорочне Серце Марії.

За свідченням Лусії, дівчинки-пастушки, Матір Божа, коли явилась, благала навернути на правильний шлях Росію, бо інакше від неї буде багато бід світу, в першу чергу «жертовному народу» (напевно, українцям).

В той час, коли Діва Марія це говорила, вона тримала в руці своє серце. Воно було оповите колючим дротом.

Тепер експерти з духовенства розтолковують, що це означало: так закують в цій країні правду, духовність, все чисте і моральне. А підмінять іншими лжепоняттями. І їх нав’язуватимуть і поширюватимуть по світу.

І весь світ буде довгий час безсилий перед цим, бо не зрозуміє глибину трагізму.

Лусія пояснювала, що за застереженнями Матері Божої саме в Росії зметуть справжню віру, а підмінять вірою лукавого. Тут буде створена на брехливих істинах, які прикриватимуться справжніми, система життя і існування держави, яка намагатиметься кинути в темряву лукавства весь світ.

Особливо Матір Божа наголошувала це в 1929 році! Саме в час створення страшної безбожницької комуністичної кагебістської машини, підривів культових споруд і страшних репресій проти людей віри.

Це призвело до тотального знищення всіх церков, костелів, синагог, мечетей, молитовних домів, всього, що несло віру в Бога. Хрести замінили зірками, символами сатанізму.

Такого ще не знав світ – як і класового геноциду.

Але гітлерівську Німеччину судили, викорінили в ній фашизм, народ цей покаявся і визнав провини, впустив у серце Бога щиро. Росія цього не зробила.

І взяла від СРСР ось цей страшний спадок.

Сталін і Путін сьогодні в Росії найшанованіші герої.

І молитви особливої, за яку просила Діва Марія ніхто не наважувався провести і у Ватикані.

Тепер кажуть, що не повністю зрозуміли тлумачення.

Такі молитви навернення Папи Римські проводили. Але звучали вони як Навернення кожного, народів світу до Непорочного Серця Діви Марії.

Напевно, вже зрозуміло кожному, що війна, розв’язана Росією проти України, це не лише фізичне протистояння.

Це боротьба правди і брехні, свободи проти рабства. Сил Божих і лукавого. За порятунок світу від темряви тоталітаризму.

І ця війна, як і застерігала Діва Марія, сталась тому, що людство допустило створення в Росії такого страшного тоталітарного і брехливого маховика, який віру, науку, мораль, всі державні, культурні і навіть релігійні інституції присвоїв і спрямовував проти загальнолюдських принципів існування світу.

І тому зараз Україна ціною життя власних синів і дочок, розбомбленими містами і селами зупиняє ту навалу!

Тетяна Редько