Першими про це росіянам сказали північні корейці. Їхній лідер Кім Чен Ін, коли до нього по військову допомогу звернувся Путін, відмовив і сказав, що “ви для нас занадто божевільні”.

Тепер прозріння прийшло і грузинської та вірменської влади.

Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі нарешті заявила, що країна приєднується до всіх запроваджених проти росії санкцій через вторгнення в Україну.

Грузія також підтримує всі міжнародні резолюції на підтримку України.

Президентка Зурабішвілі має серйозний конфлікт з урядом через принципові розбіжності щодо ставлення до нападу рф на Україну. Але вона висловлює думку грузинського народу.

А прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян спростував інформацію про те, шо вірменія ніби то забезпечила транзит для найманців із Сирії, які поповнили рашистську армію.

Також він спростував повідомлення про те, що його уряд надав росії 4 військових літаки разом із пілотами. Мол, Вірменія достатньо постраждала від терористів, щоб і надалі підтримувати міжнародний тероризм.

Як ми вже повідомляли, майже половина солдатів з Південної Осетії, яких відправляли на війну в Україні, відмовились брати участь у бойових діях та повернулись на батьківщину.

Ще один цікавий факт про “підтримку” військової агресії росії в Україні. На цей раз від націоналпатріотичних кацапів. В Калінінградській області знайшлося аж 17 добровольців, які зголосилися на участь у російській війні проти незалежної країни.

І то, як повідомляють місцеві, це, переважно, декласовані особи.

Вадим Снігур