До двох генералів, виходців з Вінниччини, звернулися їхні брати.

Зрадники, які воюють проти свого народу – це льотчики, на щастя деякі вже збиті, моряки, сухопутні бійці, якісь “ополченці”…

Але є серед них особлива категорія, генерали, вища військова каста. Це ті, що можуть впливати на військову політику країни-агресора. Двоє з них родом з Вінниччини. Це Анатолій Болюх та Володимир Алєксєєв.

Отже, Алєксєєв Володимир Степанович – перший заступник начальника ГУ ГШ РФ генерал-лейтенант. Учасник організації підривної діяльності проти України та учасник планування бойових дій рашистської армії на українській території.

Тобто, на своїй історичній батьківщині, де виріс, де живуть його родичі та знайомі. І живуть набагато краще ніж в рашастані. Бо про це йому постійно розповідав рідний брат Юрій Алєксєєв, котрий нині живе у Хмільнику, курортному місті на Вінниччині.

Коли зрозумів, що приватні переконання до брата не доходять, Юрій вирішив зробити публічне до нього звернення, адже таких братів на ворожому боці немало: “Дорогий братику! Я знаю, що в тебе наказ, але зараз розпочалася війна і вийшло так, що над нашим з тобою рідним містом рвуться ракети ворога та просто знищують наші будинки. Діти не можуть спокійно спати. Знаю тебе, як прекрасну і порядну людину. Тому прошу, допоможи закінчити цю війну, щоб не було братовбивства, щоб не гинули діти і люди. Надіюся, що ти до мене дослухаєшся”.

Відео телеканалу “Вінниччина”

Юрій сказав брату, що нинішня війна – це повномасштабне вторгнення, під час якого хочуть знищити український народ. Бо Україна вже йде і обов’язково дійде до цивілізованого світу.

Свою позицію висловив і 70-річний Віктор Болюх, який все життя прожив у Вінниці та працював електриком. Про його брата, генерал-лейтенанта, заступника керівника 5-ої служби ФСБ, вінничани знають більше з наших попередніх публікацій. Це саме той генерал, який займається зовнішньою розвідкою та відповідає за роботу в Україні. Хоча, можливо вже “відповідав”.

Бо в березні він разом зі своїм керівником, генерал-полковником Сергієм Бєсєдою, вже перебували під домашнім арештом в підозрі про розкрадання коштів, виділених на агентурну роботу.

Йдеться про 5 мільярдів доларів, виділених на створення крупномасштабної агентурної мережі по Україні із залученням священослужителів УПЦ МП для пропагандистської діяльності на користь рф.

Однак, гроші витрачені, а 24 лютого українці не вийшли зустрічати “руський мір” з квітами та хлібом-сіллю, на що розраховував путлер на підставі інформації п’ятої служби. ФСБ.

Ось що розповів про свого брата Віктор: “Так історично склалось, що раніше ми були в радянському союзі. Я вступив до політеху, ніколи не ліз в політику та, навіть, не розбирався в цьому. Бо це дійсно брудна справа.

А от мій брат – Анатолій, служив в Ізяславі в десантних військах спецназу. Там йому і запропонували вступити в університет в Москві. Туди брали сильних та вольових людей. Згодом його завербували в ФСБ.

Востаннє ми бачились ще у 2014 році, коли померла наша мама. Я не ліз у його справи, а він у мої. А згодом я про все дізнався. І коли почалася агресія – я її засуджував”.

Віктор Болюх наголошує, що засуджував і засуджує дії рашистських окупантів та закликає зупинитися. Адже війна несе горе, Гинуть люди, діти. І це страшно.

Таких звернень із українських міст та сіл до свої родичів у росії зараз звучать тисячі щодня, але вони, на жаль, не доходять. Навіть до цих двох генералів, яких брати вважали розумними і порядними людьми.

Бо у вовчій зграї фашистських злочинців вони стали манкуртами і продали свою Батьківщину. А скільки ще їх таких, готових за 30 срібляників на братовбивство? Вони всі постануть перед судом за свої злочини проти людяності, бо українці, які люблять свою землю і шанують свою родину обов’язково переможуть.

Сергій Бойчук