Але він може померти в себе у кабінеті під кінець цього літа.

А укладений з ним російсько-український договір на умовах росії – це нарощування агресії у всьому світі.

Колишній керівник британської розвідки Кристфер Стіл, який очолював відділ росії в МІ-6, вважає, що війна в Україні може закінчитись вбивством Путіна, або його відстороненням від влади. Бо з ним неможливо домовлятись.
“Не бачу, як ми можемо довіряти путіну в будь-якому варіанті можливого мирного договору з Україною, як ми можемо мати з ним справу з точки зору цивілізованого розвитку бізнесу.
Зрештою президент США Джо Байден назвав його різником і воєнним злочинцем.

Я думаю, що війна закінчиться якимось договором, але до нього ще далеко. І в ньому, швидше за все, не буде путіна. Він до того часу може бути відсторонений від вищого керівництва, а можливо, і вбитий своїми ж людьми”, – пояснив розвідник.

Американські джерела повідомляють, що путін зараз дуже боїться за своє життя і став “параноїком” з приводу замаху. Чого тільки варта заміна тисячі його обслуги протягом місяця.

Також повідомляється, що між путіним та шойгу росте напруга через провал наступу на Україну. Раніше в Пентагоні сумнівались чи призначив путін відповідального за “спецоперацію” в Україні, оскільки рашистські війська поводяться доволі хаотично на багатьох напрямах бойових дій.

З іншими високопоставленими чиниками з військово-політичного оточення путін спілкується лише зі своїм прес-секретарем пєсковим. І постійно займається пошуками зрадника, який злив план війни.

А тим часом фашистські окупанти продовжують щодня бомбити і знищувати українські міста та села крилатими ракетами та авіабомбами, вбиваючи мирне населення та знищуючи інфпаструктуру. То хтось же керує цією божевільною “спецоперацією?” І керує нею не хто інший, як верховний головнокомандувач путін.

Але “гордість його ясноликістю” у росіян триватиме недовго. Учасник шоу “Битва екстрасенсів”, маг Олександр Кантоністов заявив, що 2022 рік для московії буде дуже важким. З кінця березня і до 10 квітня почнуться масові зачистки всіх неугодних націоналзрадників.Ставатиме більше невдоволених.

Середина квітня може стати переломним моментом. В цей час можливе виведення рашистських військ з території України. До кінця літа воєнний злочинець путін може померти.

З початку червня почнеться найкритичніший період в його житті – це будуть спроби отруєння та фізичної розправи над диктатором. У нього загостриться манія переслідування.

Психічні розлади відіб’ються на його рішеннях стосовно вищого керівництва рф, загостряться репресії, вчорашні друзі здаватимуться зрадниками. Зрештою, путлер може померти прямо у себе в кабінеті, можливо навіть в серпні цього року.

Щоденні мільйонні прокльони на голову монстра-кровопивці просто так не минуться.

Вадим Снігур