Сьогодні, 6 квітня у США введені санкції проти доньок Путіна від першого шлюбу.

А це означає, що активи 36-річної Марії та 35-річної Катерини будуть заморожені, а самі жінки не зможуть виїжджати до багатьох країн світу. Точно жити в розкоші в Європі, та й взагалі жити в Європі, ні Марія, ні Катерина не зможуть.

У різний час Путін мимохіть говорив, що його дочки роблять кар’єру поза політикою та живуть своїм життям. Старша Марія – кандидатка медичних наук, а молодша Катерина – членкиня Російської ради з розвитку фізичної культури та масового спорту.

Нагадаємо, давно ходять чутки, що у Путіна є й інші діти, зокрема четверо дітей від його коханки Аліни Кабаєвої, яка переховується разом із двома дівчатами – близнючками, народженими в 2015-му та старшими синами, у Швейцарії.

Є ще донька поза шлюбом, від прибиральниці, яка раптово стала мільйонеркою.

Поки Путін наказує вбивати українців, опозиційна команда Олексія Навального працює для того, щоб показати людям іншу правду, яку від них приховують.

Так його команда з’ясувала, що в один із пентхаусів, де передбачається живе “таємна дочка путіна” Єлизавета Кривоногих, постійно замовляли їжу.

Олег Ємельянов проаналізував інформацію, повідомивши, що колишня коханка Путіна Світлана Кривоногих, яка є матір’ю 19-річної Єлизавети Кривоногих, має квартиру загальною площею 400 квадратних метрів на набережній річки Фонтанки. “Дякую за наведення Луїзі Володимирівні (Розові), піди таким псевдонімом дівчина вела блог, яка замовляла їжу за цією адресою”, — каже розслідувач Ємельянов

Ще нещодавно до західних санкцій проти Росії цей особняк коштував 1,7 мільйонів фунтів стерлінгів. За останній місяць його вартість упала до 1,28 мільйона. Нагадаємо, раніше дівчина змушена була закрити свій блог в Instagram, оскільки на неї обрушилася хвиля хейту за те, що її ймовірний батько вбиває людей в Україні.

Схоже, що шлюби і офіційних доньок Путіна рвуться по швах.

Наймолодший російський мільярдер, який також є колишнім зятем Володимира Путіна, спровокував скандал, прилетівши до Дубая із багатою донькою генерала ФСБ на тлі російського вторгнення в Україну та кризи санкцій у Москві.

Колишній зять Володимира Путіна, мільярдер-акціонер “Сібура” Кирило Шамалов пропалює своє життя разом із 33-річною Анастасією Задоріною, дочкою впливового генерала секретних служб ФСБ, котрий зіграв ключову роль у вторгненні Путіна в Україну.

Згідно з повідомленнями, вона влаштувала для Кирила пишну вечірку з нагоди його 40-річчя у вежі Бурдж-аль-Араб у Дубаї.

Шаманов був чоловіком молодшої доньки.

Сходе і старшу покидає її чоловік -голландець

Як пише Daily Mail, російський журналіст Сергій Канєв заявив, що Путін підставив власну дочку, розв’язавши війну в Україні і отримавши у відповідь масивні санкції Заходу.

“У планах було залучити пацієнтів з Європи та багатих шейхів із країн Перської затоки. А тепер, після нападу на Україну, які європейці та шейхи прийдуть?”

Редактор The Insider, слідчого агентства, забороненого за розслідування передбачуваної кремлівської корупції, який перебуває у вигнанні, Роман Доброхотов, у соціальних мережах Сергія Канєва, заявив, що Марія Воронцова розлучилася зі своїм чоловіком — нідерландським бізнесменом Йоррітом Фаассеном, який, власне, і планував відкрити цю клініку. Повідомляється, що це сталося ще до війни, але подробиці не розкриваються.

Марія Воронцова з батьком-диктатором

Йорріт Фаассен довгий час працював у Росії в компаніях “Газпромбанк-Інвест” та “Будтрансгаз”. Вважається, що його батько був полковником голландських збройних сил.

Марія Воронцова — провідна наукова співробітниця Національного медичного дослідницького центру ендокринології МОЗ Росії. Також вона є експерткою із карликовості. Минулого року вона давала інтерв’ю каналу “Росія 24” про російські зусилля боротьби з рідкісними генетичними захворюваннями у дітей, але тоді не повідомлялося, що вона донька Путіна.

Крім того під санкції потрапила і колишня дружина Путлера

Людмила Шкребнєва. З якою вони познайомилися під час навчання у Ленінградському державному університеті.