Державне російське інформагенство “Ріа новості” опублікувало програмну статтю рашистського політтехнолога тимофія сєргейцева, яка пояснює в чому зміст “денацифікації”.

До речі, того самого сергейцева, який у 1998 – 2000 роках під час виборів консультував українського олігарха Віктора Пінчука. Був у виборчому штабі його тестя Кучми, консультував Януковича і, навіть, працював у штабі кандидата у президенти Арсенія Яценюка. (Взято з Вікіпедії).

тимофій сєргейцев вже забезпечив собі місце на лаві підсудних за геноцид проти українського народу

Ось що народилося у цій хворій на рашизм голові:

1. Нацизмом вражені не одиниці, а більша частина українців

“Крім верхівки, винна і значна частина народної маси, яка є пасивними нацистами, посібниками нацизму. Вони підтримали нацистську владу і підтримували її. Справедливе покарання цієї частини населення можливе лише, як понесення неминучих страждань справедливої війни проти нацистської системи”.

2. Денацифікація передбачає зачистку всієї України, країна не може бути суверенною

“Не варто проводити відчутної різниці між ЗСУ і так званими нацбатами, а також формувань тероборони. Всі вони однаково причетні до небаченої жорстокості у ставленні до мирного населення, та однаково винні в геноциді російського народу, не дотримуються законів та звичаїв війни. Воєнні злочинці та активні нацисти мають бути показово покарані”.

“Денацифікація може бути проведена лише переможцем, що передбачає його безумовний контроль над процесом денацифікації та владу, що забезпечує такий контроль. В цьому випадку країна, яка денацифікується, не може бути суверенною”.

“Терміни денацифікації не можуть бути менше одного покоління, яке має родитися, вирости та досягти дорослого віку в умовах денацифікації”.

3. Навіть саме слово Україна має бути знищене.

“Назва “Україна”, очевидно, не може бути збережена в якості титула повністю денацифікованого державного утворення на звільненій від нацистського режиму території… Денацифікація одночасно буде і деукраїнізацією – відмовою від початого ще радянською владою масштабного штучного роздування етнічного компонента самоідентифікації населення територій історичних Малоросії та Новоросії”.

Це має прочитати кожен українець, щоб знати з чим Україна має справу, і що дійсно відбувається.

Простіше кажучи – окупація, колонізація, знищення 73 відсотків населення і перевиховання інших 27 відсотків концтаборами, голодом, фізичним насиллям, гвалтуванням, приниженням, психушками, омонівськими кийками.

Три чверті українів, які на виборах президента підтримали “бандерівця та нациста єврея Зеленського”, вже автоматично зараховані до активних та пасивних нацистів винних у “геноциді руського народу”.

Залишається лише побачити жертв геноциду руського народу, вчиненого українцями. Можливо це сепаратисти ОРДЛОвські, яких росія завбачливо виплекала для вигаданої причини вторгнення в Україну повномасштабною війною?

Але, це ж вони влаштували українцям Іловайський котел, дебальцевську западню, савур могилу з тисячами жертв. Це ж вони ще в 2014 році почали реальну деукраїнізацію. Україна і світ це пам’ятають.

Чи, може, це ті 18000 озброєних рашистів, які прийшли 24 лютого на територію визнаної всім світом суверенної держави-члена ООН, убивати, нищити, грабувати та гвалтувати українців?

Але їх сюди ніхто не кликав, вони агресори, а ЗСУ, нацбати та тероборона захищає свою Батьківщину і знищує ворога. То які ж тут порушення правил війни? Чи ідеологи руського міра мають інформацію, що ЗСУ, нацбати і тероборона напали на територію рф, розстріляли там сотні людей із зав’язаними руками, колективно згвалтували дівчаток по 10-12 років, їхніх мамів, а потім намагалися спалити тіла?

Може такі грамотні філософи та аполагети рашизму мають докази мародерства озброєними “українськими нацистами” на території московії? Може це вони лише за день з білоруського Мозиря відправили більше двох тон майна, награбованого в окупованих селах та містах?

На жаль, ці запитання залишаться без відповіді до нового Нюренберзького трибуналу, де стороною звинувачення буде Україна. Звісно, вся ця жахлива маячня народилася у одержимій імперськими амбіціями голові україноненависника путіна.

Це, фактично, збірник тез його промов за останні 20 років, програма знищення великого європейського народу, який обрав європейські цінності, хоче бути вільним і вміє працювати. Насправді, злодійському кремлівському режиму український народ загрожує не вступом до НАТО, а тим що будує цивілізовану сучасну державу. Тим, що зашорені московити з курська, бєлгорода, орла та брянська приїздили у європейські міста Харків та Чернігів і ходили з відкритими ротами від побаченого, а потім поспішали “недорого скупіться і покушать вкусного мороженного…” А потім розповідали у себе вдома “как хорошо живут хохли”.

І тепер цей відстали від цивілізації оркостан, який краде в діда з Гостомеля цвяхи і емаліровану каструлю, буде вчити нас жити, називати нас “народною масою” і “деукраїнізовувати” та знищувати.

Кого? Країну, яка довірливо під гарантійний розпис росії в Будапештському меморандумі, віддала свою ядерну та балістичну зброю, яка за 30 років свого існування, навіть не додумалась погрожувати, а не те, щоб напасти на якусь суверенну країну? Коли в списку воєнних злочинів росії за ці роки – Ічкерія, Грузія, Осетія, Абхазія, Придністров’я, Сирія…

Тепер розпалюють ненависть до сусідньої миролюбивої країни у своєму зазомбованому суспільстві, і щодня вигадують чергову підлу брехню, щоб виправдати агресію, на зразок цієї методички з визнаного геноциду українського народу.

Це все було б не варте “того паперу на якому написане”, якби не було таким страшними злочинним визнанням великої ядерної країни свого справжнього мотиву загарбницької війни в Україні.

Росія боїться НАТО і США і тому хоче знищити державу Україна та її народ. Тому у нас немає іншого виходу, як боронити свою країну і свою українську душу.

Бо те, що пре зі сходу – це справжній фашизм. Який уже визнаний на рівні світових безпекових структур. І все, що написано ідеологами руського міра в цій інструкції для фашистських окупантів, дзеркально стосується цієї злочинної імперії зла, яка намірилась на світове панування. І хоче знову відбутися своїм ментальним брехливим єством: “Дєржи вора”.

Обов’язково наші українські воїни, герої захисники, його впіймають і знищать, як скаженого собаку.

Анатолій Петраченко