Воєнний злочинець путін не відмовляється від своєї кривавої авантюри окупувати суверенну сусідню країну. Для цього використовує заборонену зброю, антигуманні методи і неймовірну жорстокість по відношенню до мирних українських жителів.

Але, попри всі страждання Україна не здається, а гідно захищається, маючи підтримку цивілізованого світу. Аби рівень агресії підняти ще вище кремлівський режим вирішив призначити нового командувача своїми військами в Україні.

Це людина, в якої руки по лікоть в крові чеченських та сирійських мирних жителів. Це жорстокий вбивця і кат генерал Олександр Дворніков. Він має великий досвід роботи в Сирії.

Саме під його командуванням фашистська армія рф за методом “випаленої землі” перетворювала на руїни сирійське місто Алєппо. Причетний цей типовий рашистський військовий різник і до знищення Грозного.

Кремлівські старці звихнулися на ідеї “визволити Україну, аж до повного знищення”. І марять це зробити до 9 травня. Однак, у путіна зазначають, що після вторгнення в Україну між окупантами була “погана координація” і Дворніков відповідатиме за її покращення.

Генерал Дворніков брав участь у обох чеченських війнах. командував угрупуванням рашистських військ у Сирії, отримав звання “героя” рф. Для нього, як і всіх інших “геройських рашемародерів, гвалтівників та вбивць в одностроях” вже забезпечене місце на лаві підсудних в Міжнародному кримінальному суді ООН в Гаазі.

А Україна вистоїть і переможе агресора, бо воює за свою землю і майбутнє своїх дітей.

Вадим Снігур