Схоже, цапом-відбувайлом за провал рашистського бліц-крігу в Україні може стати генерал-полковник Сергій Бєсєда.

Як ми уже повідомляли, керівника п’ятої служби фсб разом з його заступником, уродженцем Вінниці генералом Анатолієм Болюхом взяли під домашній арешт ще 11 березня.

Їх підозрюють в недостовірному інформуванні про ситуацію в Україні, що призвело до важких втрат російської фашистської армії на початку збройної агресії і розвінчало міф про непереможну рашистську армію.

Генералів також підозрюють в нецільовому використанні 5-ти мільярдів доларів виділених кремлівським режимом для агітації за руський мір в Україні.

Як повідомляють джерела близькі до вищого військово-політичного керівництва рф, генерала Бєсєду з-під домашнього арешту перевели в СІЗО Лефортово. Його справою займається головне військове слідче управління СК.

Тепер до попередніх звинувачень – розкрадання коштів та неефективну роботу служби, йому закидають ще й злив інформації Центральному розвідувальному управлінню США.

Військова контррозвідка рф, яка займається пошуком шпигунів, повинна показати свою роботу. Очевидно, нові звинувачення не обминуть і зрадника українського народу генерала ФСБ Анатолія Болюха, які збирав у рідній Вінниці розвіддані та вербував своїх агентів та диверсантів.

Відомо також, що відомство Бєсєди перебувало в Україні під час Майдану і брало активну участь у захисті режиму Януковича та його евакуації в росію. На совісті цього воєнного злочинця кров Небесної сотні. Він має за що відповідати перед українцями.

Сергій Бойчук