І мирних жителів і захисників України.

Сейм Латвії проголосував за це переважною більшістю голосів

Зазомбована московія продовжує жити ненавистю до всього цивілізованого світу. Вона жорстоко “бореться із НАТО та США”, намагаючись знищити народ суверенної сусідньої держави Україна.

Путін жорстко вимагає від командування військ, яке сорок п’яту добу веде агресію проти мирної країни, будь-якою ціною отримати перемогу до 9 травня.

Щоб “освіжити” пам’ять рашистських націоналпатріотів ще одним “історичним здобутком великого рашастану – перемогою над здоровим глуздом, людяністю та міжнародним правом”.

Кремлівський режим сподівається таким чином виправдати свої воєнні злочини перед голодними московитами. Бо путлерівці назвуть це ще однією великою перемогою над нациками та бандерівцями, над Євросоюзом, Організацією Об’єднаних Націй, НАТО, США та ще 169-країнами світу, які визнали росію країною-терористом із фашистським режимом.

Певно, це перший у історії людства зомбіпарадокс, коли реальні фашисти збираються святкувати перемогу над якимись віртуальними, вигаданими хворою уявою рашистських пропагандонів, “жидофашистами”.

Але українці непохитні у своїй святій правоті на захист власної суверенної країни, праві на волю та праві на недоторканість своєї великої європейської нації.

І, щоб збити ейфорію що, мол “обещали, что можем повторить і повторілі…”, світ вказує на нікчемність рашизму, як ідеології антигуманізму.

Сейм Латвії у фінальному читанні підтримав пропозицію визначити 9 травня 2022 року Днем пам’яті українців, що загинули в результаті агресивної війни рф – цивільних жителів та захисників України.

Бо українці – справжні герої, а рашисти – військові злочинці, на яких чекає покарання. Світ з Україною. Разом переможемо!

Вадим Снігур