Наша сила – в єдності! Українці – справжня нація незламних борців. Україна – єдина держава, і цього уже нікому не змінити! А ще сьогодні українці згуртувалися, як ніколи, і доводять, що чужого горя не буває. Допомагають своїм колегам із постраждалих регіонів і лісівники Вінниччини.

  • Проявляючи лісівничу солідарність, лісгоспи Вінниччини надають допомогу тим підприємствам, що знаходяться в зоні бойових дій. Це наш моральний обов’язок – допомогти тим лісівникам, які постраждали від агресії рф, – переконаний начальник Вінницького ОУЛМГ Анатолій Бондар.

Двічі організовували збір та доставку гуманітарної допомоги і лісівники ДП «Тульчинське ЛМГ». Сьогодні вирушив 3-тонний гуманітарний вантаж на Сумщину, повідомив директор підприємства Михайло Дан.

В основному – це продукти харчування, засоби особистої гігієни. Те, що в першу чергу необхідне для життя людини.

Минулого разу, як повідомляло Сумське ОУЛМГ, отриманий гуманітарний вантаж від вінницьких лісівників керівництво управління спрямувало Тростянецькому держлісгоспу. Саме це підприємство найбільше постраждало від злочинних дій окупантів. Всього в Сумській області зазнали значних матеріальних втрат 24 лісівники, 20 з яких з Тростянецького держлісгоспу.

Пресслужба Вінницького ОУЛМГ