Як дізнався наш кореспондент, його саме через Придністров’я мали перевезти контрабандисти, підкуплені ФСБ, через «зельонку».
Оксана Марченко, яка оприлюднила нещодавно заяву про те, що Зеленський негайно має випустити її чоловіка , зупинити «протизаконні дії» СБУ, бо він законослухняний політик і мало не миротворець, не відповідає дійсності.
Насправді Оксана Марченко, вже з Москви, за свідченнями особистого охоронця Медведчука, координувала дії Медведчука і по телефону повідомляла деталі куди він має їхати, прибути, подальші дії. Запевняла, що ФСБ Росії курує його втечу і організує все через «своїх людей» в правоохоронних органах.
За словами голови СБУ Івана Баканова, посадовці поліції дійсно приймали участь у операцію ФСБ по його незаконному перетині кордону через Придністров’я.
Медведчук буч одягнений у військову форму та балаклаву, бо план передбачав, що продажні правоохоронці, за велику винагороду, мали супроводжувати його по дорозі від Києва до Придністров’я. На блок-постах мали повідомляти, що супроводжують дуже цінного військового розвідника.
На кордоні біля Придністров’я місцеві кримінальні авторитети, на прохання агентів ФСБ, попередньо завербували відомих контрабандистів, які заготували човен і все необхідне для нелегальної переправи.
Скоро буде оприлюднено, хто із вінницьких правоохоронців, бандитів, контрабандистів, посадовців був причетний до спроби переправи Медведчука.
Повірте, нас чекають великі несподіванки. Кажуть, там є навіть нардепи!

Андрій Власенко