Про це повідомив відомий ізраїльський бізнесмен Леонід Невзлін. Свого часу він був співзасновнтком та власником великої нафтової компанії ЮКОС.

Він заочно отримав пожиттевий термін в Росії, але вчасно емігрував до Ізраїлю, де встиг заснувати успішний бізнес.

Посилаючись на свої давні зв’язки у вищих ешелонах військово-політичного керівництва кремлівського режиму, Невзлін повідомив, що у Шойгу вже другий з початку війни в Україні інфаркт.

Невзлін

На цей раз обширний – він у дуже важкому стані лежить в лікарні. Припускають, що інфаркт міг бути спровокований неприроднім шляхом.

Іншими словами Шойгу могли чогось “підсипати у чай” феесбешники. І тому невідомо, чи виживе він взагалі. Це трапилось після того, як міністр оборони ні з чим повернувся з Китаю, де просив військової допомоги. Ну, і після чергової серйозної розмови з путіним, який зрозумів, що рашистська армія значною мірою розкрадена. І її боєздатність не така ефективна, як йому доповідали.

Арештовані 20 генералів генштабу звинувачуються у розкраданні коштів, що виділялися на підвищення боєздатності армії і неналежне виконання своїх службових обов”язків.

Де-які з них знаходяться під домашнім арештом, а частина – уже в СІЗО. Якщо така кількість генералів-нацзрадників лише у генштабі, то яка ж тоді моральна атмосфера серед керівництва округів, армій, дивізій, – запитує Леонід Невзлін.

Не важко здогадатись, судячи з того, що путлерівський бліцкріг з двох-трьох днів розтягнувся уже на 50 діб.

Всю свою злість за реальну картину в розпіареній “другій армії світу” кремлівський воєнний злочинець путін виміщує на мирних жителях України, особисто віддаючи наказ зрівнювати із землею всі наші міста та села.

Схоже, що цей міжнародний терорист навіть не допускає думки, що його чекає гаагський суд і трибунал за злочини проти людяності та за геноцид українського народу.

Але увесь цивілізований світ, який жахнувся від жорстокості руського міра, уже об”єднався у справедливому прагненні покарати рашистську московію за агресивність, антигуманність і порушення усіх міжнародних правил співіснування.

Кара буде неминучою.

Зрозуміло, що для тих, хто виживе у жорстких внутрішніх кремлівських інтригах з пошуку стрілочників, коли всі дружно крадуть, а потім публічно шукають слабкі ланки.

Сергій Бойчук