Вночі, 15 квітня у заміському комплексі «Гостевія», що поблизу Стрижавки Вінницького району між двома компаніями чоловіків виник конфлікт. Почалась стрілянина. Основний фігурант розборок залишився неушкодженим. Кажуть, що це відомий у Маріуполі бізнесмен.


Ось що повідомили у відділі комунікації поліції Вінниччини:
– За інформацією слідчого управління, злочин стався у Вінницькому районі.
Вік затриманих 29, 30 та 32 роки, двоє з них раніше притягувались до кримінальної відповідальності за незаконну організацію грального бізнесу. Під час суперечки зловмисники напали на 46-річного чоловіка, якому двоє працівників Управління поліції охорони надавали послуги з фізичної охорони, – йдеться в повідомленні.


Під час припинення злочину один із хуліганів вистрілив у охоронця з травматичного пістолета. У свою чергу працівник поліції охорони задля відбиття нападу застосували вогнепальну зброю. Внаслідок інциденту двоє затриманих отримали вогнепальні поранення. Також травми отримав працівник Управління поліції охорони, який припиняв вчинення злочину, – вказують в обласному главку поліції.

Очевидці повідомляють, що серед учасників цих подій впізнали відомого бізнесмена з Маріуполя. Поки його ім’я не розголошується. Кажуть, що його супроводжувала охорона з Донецька.


Детальніше про цей інцидент та таємничого “переселенця”, читайте у наступному номері газети “33 канал”.

Каріна Маєвка