Хочу трошки спростувати думку яка склалася у деяких людей які передивились інстаграмів та тіктоків та вважають що всі військові як з обложки глянцевого журналу.  Я можу звісно помилятись, можливо це тільки я таке чучело неопрятне і не маю 100500 змінних форм для гарного фото. Коли ночуєш в лісі в одному спальнику при температурі-15-10 немає можливості вмитися, бо навіть питна вода замерзла, коли за місяць ти миєшся два рази і то в калюжі бо є проміжок часу коли не бомблять. Коли пальці вже не згинаються бо порепані від морозу і чорні від бруду. Я не розумію звідки можна знайти час для гарних фото, опрацювати його, на..башить купу тексту і купу хештегів…  Безумовно таке теж потрібно для … підтримки мирного населення напевне, але хотілось би щоб деякі люди розуміли що військові це не тільки красунчики на фото з хештегами і манікюром.

Це звернення написав воїн Дмитро Воробей у соцмережах.

Його підтримали десятки тисяч людей, назвавши найкращим і найулюбленішим:

Нічого синочку, це минеться і ти будеш красунчеком. Хоча чому будеш? Ти є красунчик, ви наші красені! Бережи вас Боже – Антоніна Бойчук.

Господи бережи його, захисти🙏🙏🙏
)))Ми розуміємо хто нас захищає, а хто з макіяжем, в чистих костюмчиках і начищених до блиску взуттях позують з автоматом. Стид їм і сором, але вони не мають ніякого сорому, – Галина Ківало.

Це одна з найкращих фотографій наших захисників! Із тих, які вкотре підтверджують, що наші хлопці найкращі у світі! І зовнішньо, і внутрішньо, – Лариса Смульська

– Ти найкращій.Ми все розуміємо. Та я навіть уявити не можу ті умови в яких ви зараз находитесь. Але ті очі , обличчя!

Від нього йде доброта, мужність. Прагнення до перемоги. Дякуємо вам за все. Храни Господь! Ми вас чекаемо, – Тетяна Петренко
– Ви наші рідненькі герої, найкращі, ви наша гордість, вертайтесь живими,хай береже вас Бог, – Тамара Чаусенко

– Дякую, красунчику! Ми вас любимо забруднених , невмитих. Ви – наша надія на щастя . Ви всі нам дуже дорогі. Повертайтесь з перемогою цілі та здорові. Молимся за вас і нашу Украіну, – Юлія Бородіна.
– Ми вами пишаємося, брудні ви, чи ні. Саме головне, що ви РІДНІ . Ви -захисники, – Лідія Литвинова.
– Ти найкращий, любий воїне! Вклоняюсь тобі до землі! Молюсь за тебе і всіх наших воїнів!
Повертайся з Перемогою! Обіцяю чим могти тобі допомагати, – Тетяна Михайлюк

І таких відгуків тисячі.
І це свідчить, як люди люблять наші ЗСУ!
Як розуміють справжніх солдатів.
І як не просто дається нам мир.

Тетяна Квасюк