Рашисти придумали ще одну причину окупації української території. Їм, крім сухопутного виходу до криму і дніпровської води потрібно врятувати російськомовних громадян Придністровського району Молдови.

От тільки навіть нам, вінничанам з південних районів, що безпосередньо межують з так званою Придністровською республікою просто не зрозуміло хто і як там притісняє російськомовних.

За увесь час існування цього анклаву московії ніхто ні в Піщанському, ні в Ямпільському районах не чув про бодай спроби якогось протистояння там на грунті мови.

Та й, насправді етнічних росіян в цьому регіоні можна на пальцях порахувати. Бо ця лівобережна частина Молдови населена переважно українцями.

Це продовження злочинної риторики про гноблення російськомовних на сході України. Злочинний режим кремля вигадує нові абсурдні легенди для внутрішнього виправдання затяжної війни і задоволення власних колоніальних амбіцій.

Як повідомляє військове керівництво росії контроль над Донбасом дозволить армії окупанта створити сухопутний коридор в крим і впливати на життєвоважливі об’єкти Збройних сил України.

Це також дозволить військам рф через окупацію півдня України вийти до Придністров’я, де відзначаються факти утиску російськомовного населення.

Треба розуміти, що і на цьому рашисти не зупиняться, бо уста кремля, пропагандист соловйов, в ефірі каналу росія 1 уже заявив про подальші імперські амбіції путіна.

Мовляв, “ми вже воюємо з НАТО, доведеться денацифікувати всю Європу”. Тобто у хворобливу голову кремлівського диктатора вже завіяло думку, що вся Європа – це фашисти.

І, як завжди, своїм західним ворогам соловйов пообіцяв, що “пощади нє будєт”.

До певної міри самого пропагандона можна зрозуміти – його муляють арештовані дорогі вілли на італійському озері Комо. Думає, що відіб’ють орки це та інше олігархічне московське майно в Європі.

Але європейським лідерам та натівським керівникам уже не варто сподіватись, що цей план не визріває у кремлівських кабінетах.

Тут уже вибір невеликий: якщо росія вже розпочала війну з НАТО, то НАТО мусить приймати виклик, а не чекати, коли буде пізно. Як це вже трапилось з восьмирічним підіграванням російському фашистському режиму.

Армія України ціною величезних зусиль стримує злочинну рашистську армію, але сили нерівні. Потрібно підставляти європейське плече, щоб завтра не гвалтували німецьких та французьких жінок та дітей.

Страшний джин, країна- міжнародний терорист, вирвався з лампи. Він уже скуштував крові і несе горе, смерть та руйнацію цивілізації. Він ігнорує всі правила і норми гуманізму. Це страхіття потрібно зупинити вже зараз.

Разом переможемо!

Вадим Снігур