21 квітня у місті Могилів-Подільському Вінницької області відразу після вчинення злочину поліцейські спільно з охоронниками ринку затримали чоловіка при спробі пограбувати одну із торговельних точок. Зловмисник уже встиг викрасти частину товару. За такий злочин чоловікові загрожує до 10 років ув’язнення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницькій області.

До районного відділу поліції з повідомленням про пограбування звернувся працівник ринку. Чоловік розповів, що невідомий проник до торговельної точки та намагався втекти із краденим.

Як розповів керівник Могилів – Подільського районного відділу поліції Василь Ободовський, поліцейські групи реагування патрульної поліції спільно з охоронцями ринку затримали грабіжника на місці події.

Ним виявився неодноразово раніше судимий за майнові злочини 50–річний місцевий житель. Під час поверхневого огляду у затриманого поліцейські виявили ключі, відмички, ніж, а в його рюкзаку – викрадене взуття.

Наразі підозрюваний затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15, ч. 4 ст. 186 ККУ (замах на грабіж). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 10 років.

Слідство готує матеріали для повідомлення чоловікові про підозру та обрання запобіжного заходу.

Марина Романова