Як російська пропаганда за вісім років перетворила мирну європейську націю у кровожерливих монстрів, нелюдів і людожерів

Звісно, це була спланована кремлівським режимом ціленаправлена акція на розпалення в московії ненависті до сусідньої країни. І коли рівень ненависті вже почав зашкалювати путін вирішив показати, що таке справжня декомунізація і деукраїнізація.

На що і благословив армію мародерів та гвалтівників, готову ненавидіти українців, пропогандист в рясі кіріл.

Скільки ж коштує кремлівському режиму потік щоденної безпричинної ненависті до України із рашистських зомбоящиків? 

Загалом за минулий рік, коли путін уже знав, в який час розпочне війну, на антиукраїнську пропаганду Першим каналом, НТВ, “ТВ Центр”, RT та кількох інших близьких до влади ЗМІ було витрачено 103 мільярди рублів.

А заробітки головних рупорів кремля, найбезпринципніших, найцинічніших, найбрехливіших “теледрузіків путіна” просто вражають. Перші три сходинки найдорожчих кремлівських лизоблюдів розподілились таким чином.

Лідирують марго симонян з чоловіком тигряном кеосяном, які за гидку брехню про українців заробляють в рік по 120 мільйонів рублів на кожного.

“дорогі” маргарита та тигрян – переможці номінації “Антифейк”

Наступним іде володимир соловйов, який демонструє зневагу та хворобливу агресію до всього українського та європейського. У нього за рік набігає до 60-ти мільйонів рублів. До речі, поза студією цей біполярний тип дуже людить Європу і має там кілька дорогих особняків.

Третю сходинку посідає ще один експерт з розпалювання антиукраїнської ненависті серед росіян, сучасний рашамюнхгаузен петро толстой. Його фейк про штучно створену українську мову шокував свого часу навіть російськомовних в Україні. Але, як не вигадує він всіляку дурню в ефірах, має річного доходу лише 17,5 млн рублів. Стільки ж отримують разом взяті 104 зазомбованих ним російських пенсіонара.

Нарешті дійшли до солодкої парочки рашистської фабрики спотворення світу ольги скабєєвої та євгена попова.

У них так само, як і у всіх московських зомбопройдисвітів немає нічого святого за душею. Брешуть прямо в очі. І чим абсурдніша брехня – тим жирніша кістка з барського столу.

За щоденну підлу брехню про українське суспільство на телеканалі “Росія 1” ольга та євген отримують в рік майже по 13 мільйонів рублів. Це навіть більше, ніж у деяких топових міністрів рашистського уряду.

12 з хвостиком мільонів річних має роман бабаян з НТВ, Сім млн – андрій добров з РЕН-ТВ, 6,5 – аскар-заде з ТВ “росія”. Порівняно скромні заробітки має “анатоміст” та експерт з ядерного попелу дмитро кисельов – 4,6 мільйона.

Решта помітних в зомбоящику пропогандистів руського міра і ненависті до українців отримують від кремля народних, бюджетних грошей в межах чотирьох мільйонів на рік.

Окремо треба сказати про ведучого шоу “Час Покаже” на першому каналі артема шейніна. Хоча він й відрізняється від інших своїх колег образом гопника – хулігана з обмеженим словниковим запасом, виявилось, що обмеженим та агресивним рашистським телеглядачам саме така риторика і такий стиль дуже симпатичні.

артем шейнін свого часу носив у студії відро з гі..ном

За це шейнін отримує 100 мільйонів целкових на рік. З того ж самого державного бюджету, тих самих коштів платників податків, які мали б іти на підвищення пенсій, відбудову занепалих північних та далекосхідних регіонів росії.

Але вони через маніпуляції з власним народом устами дорогущої пропаганди працюють на ненависть до ближнього, на війну, і самознищення виплеканої авторитарним режимом фашистської країни-міжнародного терориста.

Ми говоримо про вісім років масової антиукраїнської зомбіатаки на “путінських бабушек”. Але до того, починаючи з “мочилова в сортірах”, росія вже кинула виклик цивілізованому світові, своїми жорстокими війнами в Грузії, Чечні, Сірії, іншими територіальними конфліктами, які закінчувалися окупацією. І все це через брехливих пропагандистів та чиновників представляла, як шляхетну місію.

Тепер, коли чергова “шляхетна місія” московії в Україні практично транслюється в онлайн 24 на 7, пропагандистам вже стає мало місця. Але вони ще чіпляються за свої заробітки і незграбно продовжують нести свої шовіністичні імперські мантри. Однак, тепер вже тільки для свого, закритого від усього світу, зазомбованого за 20 років “насєлєнія”.

Хоча, до декого вже починає доходити, що антигуманна пропаганда, згідно міжнародного права, також вважається воєнним злочином. І за ці злочини російські пропагандисти відповідатимуть на рівні зі своїми кремлівськими диригентами пісковими, лавровими та путіними.

І, певно,було б справедливим кожному призначати срок в залежності від його оцінки кремлівським режимом в грошах. Бо, чим більше вони отримали цих кривавих грошей, тим більшу шкоду заподіяли світовій цивілізації.

Сергій Бойчук