«Хочу трошки спростувати думку, яка склалася у деяких людей, які передивились інстаграмів та тік-токів та вважають, що всі військові – як з обкладинки глянцевого журналу. Я можу, звісно, помилятись, можливо, це тільки я таке “чучело неопрятне” і не маю 100500 змінних форм для гарного фото. Коли ночуєш в лісі в одному спальнику при температурі -15-10, немає можливості вмитися, бо навіть питна вода замерзла, коли за місяць ти миєшся два рази, і то в калюжі, бо є проміжок часу, коли не бомблять. Коли пальці вже не згинаються, бо порепані від морозу і чорні від бруду. Я не розумію, звідки можна знайти час для гарних фото, опрацювати їх, на…башити купу тексту і купу хештегів… Безумовно, таке теж потрібно для … підтримки мирного населення, напевне, але хотілось би, щоб деякі люди розуміли, що військові – це не тільки красунчики на фото з хештегами і манікюром».

Це звернення написав воїн Дмитро Воробей у соцмережах.

Його підтримали десятки тисяч людей, назвавши найкращим і найулюбленішим:

– Нічого, синочку, це минеться, і ти будеш красунчиком. Хоча чому будеш? Ти є красунчик, ви наші красені! Бережи вас Боже, – Антоніна Бойчук.

– Господи, бережи його, захисти.
– )))Ми розуміємо, хто нас захищає, а хто з макіяжем, в чистих костюмчиках і начищеному до блиску взутті позують з автоматом. Сором їм, але вони не мають ніякого сорому, – Галина Ківало.

– Це одна з найкращих фотографій наших захисників! Із тих, які вкотре підтверджують, що наші хлопці найкращі у світі! І зовнішньо, і внутрішньо, – Лариса Смульська.

– Ти найкращий. Ми все розуміємо. Та я навіть уявити не можу ті умови, в яких ви зараз знаходитесь. Але ті очі, обличчя!
Від нього йде доброта, мужність. Прагнення до перемоги. Дякуємо вам за все. Храни Господь! Ми вас чекаємо, – Тетяна Петренко.
– Ви наші рідненькі герої, найкращі, ви наша гордість, вертайтесь живими, хай береже вас Бог, – Тамара Чаусенко.

– Дякую, красунчику! Ми вас любимо, брудних, невмитих. Ви – наша надія на щастя. Ви всі нам дуже дорогі. Повертайтесь з перемогою цілі та здорові. Молимся за вас і нашу Україну, – Юлія Бородіна.
– Ми вами пишаємося, брудні ви, чи ні. Головне, що ви РІДНІ. Ви – захисники, – Лідія Литвинова.

– Ти найкращий, любий воїне! Вклоняюсь тобі до землі! Молюсь за тебе і всіх наших воїнів!
Повертайся з Перемогою! Обіцяю чим можу тобі допомагати, – Тетяна Михайлюк.

І таких відгуків тисячі.
І це свідчить, як люди люблять наші ЗСУ!

Як розуміють справжніх солдатів.
І як непросто дається нам мир.

Тетяна Квасюк