Білозір висунула претензії кільком своїм колегам: Олі Поляковій, Ользі Полежаці та Тоні Матвієнко, мовляв, ті переспівують мелодії та пісні, які виконувала вона.

Ексміністерка та екснардепка звинуватила артисток у нахабстві та браку творчої фантазії й навіть пригрозила “листами щастя”. Подібний “срач” під час війни багато кому видався, м’яко кажучи, недоречним. Зокрема до Білозір гнівно звернулися в Instagram телеведуча Катерина Осадча та актриса Наталка Денисенко.
Ну що ж за дикість…Можна написати особисто співачкам свої невдоволення, попросити наступного разу питати дозволу на виконання.. але ось так публічно влаштовувати срач? При всій повазі, це не гарно – під час війни влаштовувати такого роду розбірки”, – обурилася поведінкою Білозір Осадча.
“Всі роблять те що можуть і де можуть. Співають, збирають, допомагають, зараз потрібно підтримувати кожне починання і ініціативу, а не грозитися судом. Ми б всі були раді побачити Ваше виконанння пісень на благодійних концертах. Відповідаю у публічному полі, так як Ви почали це саме так”, – написала Катя в Instagram, тегнувши співачку.
Наталка Денисенко залишила гнівний коментар під дописом самої Оксани.

Нагадаємо, на мелодію Мирослава Скорика Оля Полякова заспівала колискову, яку присвятила українським дітлахам.

Співачка Тоня Матвієнко відповіла на претензії Народної артистки і колишньої міністерки Оксани Білозір щодо використання її пісні “Коханий”.
У своєму Instagram Тоня нагадала екснардепці, що 11 років тому вона сама дозволила їй виконувати цю композицію.

До того ж, Матвієнко обурилася, що погрози судом і звинувачення з боку Білозір виникли саме під час війни.
“Наразі мені прикро та неприємно, що пані Оксана забулася про свій дозвіл виконувати мені згаданий музичний твір. За 11 років із моменту, коли я заспівала вперше пісню “Коханий”, пані Оксана згадала про це саме зараз. Чому під час спільних неодноразових зустрічей за кулісами не разу не сказала про своє незадоволення? Чому це трапилося саме під час війни?
Ольга Полякова взагалі назвала це тупим піаром і наголосила, що музика Мирослава Скорика їй не належить.
Поки що ці публічні з‘ясовування не прокоментувала дружина Мирослава Скорика Андріана Скорик.

Андрій Власенко