Черга машин в три і більше кілометрів. Особливо з напрямку Хмельницького.

Журналісти «33-го» поспілкувались з багатьма, хто повертається із заходу, причому так інтенсивно.

Адже раніше корки були в десятки кілометрів саме на захід!

– Ми втікаємо зі Львова. Ідемо до Києва.

Бо ви ж чули, що заявив цей ідіот Ківа. Він в Росії закликав здійснити ядерний удар по Львову.

Тому там виникла серед переселенців, та і місцевих паніка. Ось і вирішили ми звідти виїхати. Бо Київ хоч і обстрілюють, але не ядерною зброєю.

– Іду до Вінниці, тут безпечніше. Так, через чутки про ядерний удар по Львову.

– Повертаюсь додому. З-за кордону. До Вінниці. Я лікар, приступатиму до роботи. Тут чоловік один, зіскучились. Так про Львів чула. Ось чого того Ківу випустили з країни? Чого до війни не був прийнятий закон про коллаборацію?

Цих гнид із тієї Опи треба було давно пересадити.

Але ми були добрі! Тепер ця скотиняка що меле?! Тільки подумати, донедавна нардеп закликає здійснити ядерний удар по власній країні! Це не людина! Його твариною навіть назвати не можна!

Ось такі думки.
Нагадуємо, що Сполучені Штати не вірять в існування загрози застосування Росією ядерної зброї, незважаючи на недавню ескалацію риторики Москви.

Про це заявив високопосадовець Міністерства оборони США Reuters.
“Ми продовжуємо щодня стежити за їхнім ядерним потенціалом, наскільки це можливо, і ми не вважаємо, що існує загроза застосування ядерної зброї або загрози для території НАТО”, — заявив чиновник на умовах анонімності.

Напередодні президент США Джо Байден заявив, що коментарі Росії про можливість ядерної війни є “безвідповідальними”. Нижче наводимо заяву Ківи, яка викликала таку паніку.

Можна, звичайно, не зважати на шизофренічну істерику таких персонажів, але певні тенденції вона все ж вимальовує. Проте і в Кремлі, напевно, розуміють, що такий поворот у війні призведе до дуже сумних і мало прогнозованих наслідків. А ще ніхто не скасовував так званий «ефект бумерангу».

Крапки на наведеній нижче першій із чотирьох карт, які гуляють соцмережами, – цілі на які зараз наведено понад 5.000 ядерних ракет США. На інших трьох – кола моделювання ядерних ударів по Москві, Санкт-Петербургу та Мінську: у зоні ураження опиниться 18 мільйонів, з них 7 мільйонів помре, ймовірно, за 24 години.

Андрій Власенко