Перша та друга світові війни знищили найбільші імперії у світі. Прийшов час ще однієї.

Але в смертельних конвульсіях оскаженілий кремлівський режим хоче знищити українців.

І, як уже переконались усі цивілізовані люди на планеті, абсолютно безпричинно.

Лише тому, що ми заважаємо божевільним планам воєнного злочинця встановити світове панування і архаїчно показати всім “кузькіну мать”.

З початку “шляхетної московської спецоперації” на територію України випущено майже 2000 смертоносних ракет всіх типів і видів.

Військові аналітики порахували, що вони коштують щонайменше 10 мільярдів доларів. Цією кількістю антигуманної зброї вже можна було повністю знищити такі країни, як Ліхтенштейн, Сан Маріно, Монако та Люксембург.

Якщо додати до цієї вбивчої маси тисячі тонн бомб, снарядів реактивних систем, протитанкових та протиповітряних засобів і крупнокаліберних снарядів, то вже була би перетворена на руїну Швейцарія, Албанія та половина Італії.

За два місяці повномасштабної війни в Україні жорстока і брехлива росія кілька разів змінювала “мету своєї спецоперації”. Спочатку збиралися за пару днів шляхетно поміняти в Києві де-яких нациків та наркоманів на проплачену 5 колону і визволити російськомовних.

Потім шукали тут біолабораторії, згодом хімічну зброю, ядерні установки, “шухеру та бандеровича”. Зрештою, як в тому анекдоті про тупого прапорщика, що “пригобувався” до солдатів з дурнуватими претензіями: “Почєму в шапке? Або почему без шапки?”, в кремлівських мародерів закінчились хоч якісь правдоподібні аргументи, щодо своєї небаченої жорстокості до всього українського.

Вчергове скорегована кремлем методичка для “говорящих голів у зомбоящиках”, після млявої реакції ООН та НАТО на вторгнення, вже відкрито називала народ України другосортним, повністю нацистським і нездатним самостійно вирішувати свою долю.

І вражений епідемією ненависті путінський електорат дав добро “царю” не шкодувати ніяких ресурсів, щоб повністю знищити укрів, які не стали на коліна перед здичавілою ордою мародерів та гвалтівників. І, дійсно, ресурсів для знищення українців, як етносу, кремлівські терористи не рахують.

Сотні військових літаків та гелікоптерів, в тому числі стратегічні бомбардувальники, цілих два флоти з чотирма підводними човнами, десятки тисяч танків та броньованих і спеціальних машин. Чи не забагато для шляхетної спецоперації проти “недокраїни, недоармії, недолюдей”?

Дуже багато, жорстоко і підступно, але Україна тримається, бо світ нарешті побачив не гламурних багатєньких росіян на брендах і з бальшими бабками.

Світ нарешті побачив справжнє обличчя руського міра, який безнадійно заблукав у лабіринтах ілюзій про власну велич. Який, насправді, несе розруху горе і смерть.

Ціною колосальних втрат московський злочинний режим намагається підтримувати свій міф про “другу армію світу”, ціною неймовірних страждань і невиправданих жертв путін намагається “збєрєчь ліцо”.

Заради хворобливого бажання однієї людини зберегти свою владу і награбоване за 22 роки, гинуть десятки тисяч людей і стають руїнами сотні російськомовних міст та містечок. Ось таке “визволення” приніс в Україну путін.

Хоча, тепер, коли навіть, здавалось би невичерпні нафтогазові долари почали танути на очах, країна-терорист придумала ще одну причину війни з Україною.

Виявляється, що, насправді, це війна з НАТО та США і з “нацистами” всього світу.

А Україна лише транзитна територія для подальшої ескалації руського міра. І наступна жертва уже визначена. Нею має стати Молдова, яка, на переконання московських воєнних злочинців, “ущемляєт права рускоязичних в Придністров”‘ї”.

А як в цих зазомбованих мозгах все має бути далі, подивіться в цьому відео. Ось така насправді росія. Ось такою за два десятиліття свого правління свідомо зробив її путін.

@poka__ne_pridumala♬ оригинальный звук – poka__ne_pridumala

І, якщо хтось в Європі чи на інших континентах думає, що ця озвіріла від фашистського запалу орда когось пожаліє, то приїжджайте в Україну, подивитесь власними очима.

І стане зрозуміло чому путін готує заяву на 9 травня про оголошення загальної мобілізації населення для вирішального удару по Україні. Насправді, загальна мобілізація в росії – це нова мільйонна терористична армія деградованих вбивць, яка рушить мародерити та гвалтувати у Європу. Бо вона дозволяє собі, як і Україна зневажити та ненавидіти руський мір та російських фашистів.

Цікаво буде подивитися, як в сокральний для рашазомбі день, 9 травня, кремлівські фашисти святкуватимуть перемогу над фашизмом.

Українська армія сьогодні не лише захищає свою країну, вона стоїть на захисті світового правопорядку та майбутнього цивілізації. І чекає на підтвердження, що такі ж принципи сповідує і НАТО, і ООН, і ОБСЄ. І кожна здравомисляча людина на планеті.

Тільки разом можна поставити на місце воєнного злочинця, який погрожує світові ядерною зброєю. Разом переможемо!

Анатолій Петраченко