Не каїнів-рашистів які насправді стікали заздрістю і підняли ніж, щоб віткнути нам українцям в серце!

Брати пізнаються в біді!

Кожен! Запам’ятайте ці слова – вчорашній виступ Бориса Джонсона у нашій Верховній Раді!

Він так само як промови великого і хороброго Черчіля буде цитуватись як класика нашими потомками! І історики відзначатимуть колосальну роль Великобританії в перемозі України, за допомогою підтримки цивілізованого світу. Так буде!

Ця промова варта того, щоб її процитувати:

“У цей момент невідомості та страху, я хочу прислати вам одну звістку. Україна переможе! Україна буде вільною!”

Він згадав, що ще минулого року було багато доказів підготовки плану Путіна нападу на Україну:

“Я пригадаю це почуття жаху, але також і здивування. Бо я був у Києві перед війною, зустрічався з вами, стояв на Майдані та бачив, як віддають шану тим, хто боронив Україну проти путінської агресії. Я бачив достатньо української волі та знав, що Кремль припускається значної та страшної помилки.”

За словами британського прем’єра, всі військові експерти пророкували, що Україна впаде, проте Україна не здалася:

– Ваші селяни своїми тракторами захоплювали російські танки. Ваші пенсіонери виходили на вулиці та непарламентськими словами зверталися до нападників. Ваші вояки, хоча перевага завжди на боці ворога три до одного, мужні та віддані своїй країні. Ми бачимо, що міф путінської непорушності, нездоланності – розвіяний, як дим! Ваша країна стоїть, як фортеця. Путінська воєнна машина спіткнулася об український патріотизм, вона перечепилася та розбилася. Ось чому я вірю та знаю, що Україна переможе.

Україна має підносити свій голос. Не може бути якихось поступок та компромісів перед обличчям Владіміра Путіна. Ми у Великій Британії підемо за вами. Ми– ваші віддані друзі і цим пишаємося.
Ніхто збоку не може з повним правом говорити вам про те, як розв’язати цей конфлікт.

Найближчими тижнями ми надішлемо вам протикорабельні ракетні системи «Brimstone», панцирні машини. Ми маємо новий пакет підтримки у 300 млн фунтів, який включає радари для визначення артилерії, націленої на ваші міста. Дрони, щоб підсилити піхоту та наступальні сили. Необхідно зміцнити Україну такою мірою, щоб вже ніхто та ніколи не міг зазіхати на неї. Ми знаємо, що Україна переможе, а ми зробимо усе, щоб Україна знову постала як незалежна, суверенна країна без загроз.

Слава Україні!», – проголосив Джонсон українською.

Ось якого брата, в особі моноліта світової демократії отримали ми, щоб побороти новітній фашизм-рашизм!

Ви уявляєте, як треба було зачепити душу старої і доброї Англії, щоб вона так пройнялася? Щоб Вона так безкомпромісно стала на бік Украіни?

А може з погляду досвіду і розуму, як ніхто, зрозуміла, що неофашизм в особі рашизму, вже розпалив вогнище своєї свастики і воно добереться до всіх?!

Бо кожен фюрер хоче світового панування! І він не зупиняється на пів шляху!

І Джонсон, як автор книги про Черчіля, як ніхто розуміє пророчу фразу:

Наступними фашистами стануть антифашисти!

Тому вже йде війна саме з рашистами-нацистами!

І їх треба не компромісами, вмовляннями, а перемогою довести до Нового Нюрнберга! Щоб збулась їхня класична фраза: «сядут усе!»

Слава Україні!

Тетяна Редько