Користувачі мережі звернули увагу на нездоровий вигляд Путіна під час зустрічі з Шойгу 21 квітня. Не обминув увагою цей момент і найбільший британський таблоїд The Sun.

Він, пославшись на інсайдера в кремлі, повідомив, що «президента росії володимира путіна прооперують через онкологічне захворювання, на хірургічному втручанні наполягають лікарі, але відбудеться воно не раніше 9 травня». Путін передасть владу голові ради безпеки РФ, ексдиректору фсб миколі патрушеву, стверджує видання.

Здоров’я російського тирана стало предметом чуток на тлі повідомлень про те, що він бореться з раком черевної порожнини. А тепер нібито з’явилася інформація, що хвороба прогресує і 69-річний путін незабаром може зникнути з поля зору, опинившись під ножем хірурга.

Старший від нього на рік патрушев вважається ключовим тіньовим розробником стратегії війни в Україні та людиною, яка переконала Путіна, що Київ наповнений неонацистами.

Коли саме Путін потрапить до лікарні, невідомо, але навряд чи до 9 травня, коли він збирається приймати парад на честь перемоги над гітлерівською Німеччиною. Повідомляється також, що голова радбезу рф днями мав двогодинну бесіду з путіним, після якої вийшов у дуже доброму гуморі. Джерело зазначило, що «вибір патрушева на роль тимчасового заступника є «найгіршим варіантом», бо він «відвертий негідник, тільки більш підступний, ніж путін».

Втім, спікер кремля дмитро пєсков спростував припущення про онкологічне захворювання патрона. Але чого варті його слова, вже всі знають. Подивимось на цю ситуацію через тиждень.